Op het park

Het KCK Vader en Zoon Weekend boordevol stoere activiteiten in september.  Een weekend voor echte mannen!👨‍👦

Ook in 2020 organiseert vakantiepark Mölke voor de zesde keer het KCK Vader en Zoon Weekend. Een weekend boordevol activiteiten die zowel op de camping als in de nabije omgeving plaatsvinden. In 2020 zal er weer een geheel nieuw programma met stoere activiteiten worden gepland. Vader en zoon kunnen kamperen op de camping, verblijven in een luxe mobile home of een bijzondere overnachting ervaren is onze boomhut. Deelnemers worden vanaf de aankomst verrast door het enthousiaste recreatieteam dat het gehele weekend voor ze klaar staat!

Een echt ‘mannenweekend’ met stoere activiteiten, zoals Strongman activiteiten, kanovaren, kampvuur en bowlen. Naast de activiteiten zijn er diverse gezamenlijke eetmomenten. Ook hebben de mannen de mogelijkheid een ontbijtmand te laten bezorgen en kan men lunchen op eigen gelegenheid.

In 2016 heeft Edwin met zijn zoon Lucas deelgenomen aan het KCK Vader & Zoonweekend. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees het op het blog of lees het artikel in de KCK.

Vader & zoon arrangement, inclusief

✓ Kampeerplaats of accommodatie
✓ Deelname diverse activiteiten op vrijdagavond, zaterdag en zondagochtend
✓ Avondeten op vrijdag- en zaterdagavond
✓ Lunchbuffet op zondag

 
 
KCK Vader & Zoonweekend 2021 - Verblijf in een accommodatie
KCK Vader & Zoonweekend 2021 - Verblijf in een accommodatie

KCK Vader & Zoonweekend 2021 - Verblijf in een accommodatie

Een weekend speciaal georganiseerd voor vader en zoon boordevol activiteiten, lekkernijen & avontuur! Overnacht met je zoon op een kampeerplaats of in één van onze accommodaties op het park en geniet direct vanaf het moment van aankomst van een bijzonder leuk programma. Alles is mogelijk, zelfs een overnachting op hoogte in een boomhut. Doe jij ook mee?
 

Andere arrangementen: