Slapen in een hooiberg

Slapen in een Hooiberg in Twente

Slapen in een hooiberg is een bijzondere beleving! Een hooiberg is een luxe vakantiehuisje met alle luxe die je je maar kan wensen. De vakantiehuisjes zijn uitgerust met een sauna, LCD-tv en volledig uitgerichte keuken met vaatwasser. Een hooiberg was vroeger een vrijstaand bouwwerk voor de opslag van hooi, stro en koren, warm ’s winters op stal het vee werd gevoerd. Regelmatig werd er geslapen in het hooi door de boerenknechten. Luxe was het slapen in een hooiberg toen in ieder geval niet te noemen!

De Reggehooibergen op Vakantiepark Mölke zijn net als de vroegere hooibergen uitgerust met een kenmerkend rietendak, zodat het perfect past in het agrarische Twentse landschap. Slapen in een hooiberg geeft het gevoel van rust en het vroegere buitenleven.

Zoek & boek

Vind hier de hooiberg en bekijk of deze beschikbaar is!

Zoek & boek

Vakantiepark in Overijssel

Op het vakantiepark zijn vele voorzieningen voor jong & oud

Slapen in een hooiberg met kinderen

Ook voor kinderen is slapen in een hooiberg een bijzondere belevenis. Het imposante bouwwerk maakt direct indruk bij de kinderen. In de hooiberg is veel ruimte voor de kinderen om te spelen, er is een grote LCD-TV en met de openslaande tuindeuren sta je zo buiten in de tuin. Op het vakantiepark is van alles te beleven voor kinderen. Iedere vakantie is er een uitgebreid animatieprogramma. Verder is er een airtrampoline en een all-weather sportveld direct bij de Reggehooiberg.

Overnachten in een hooiberghut

De luxe hooibergen of hooiberghutten zijn geschikt voor een lange vakantie, midweek of weekendje, maar ook voor een nachtje. Het is mogelijk om op iedere dag van de week aan te komen en/of te vertrekken. Leuk is om bijvoorbeeld te slapen in een hooiberg op meerdere plekken in de Reggestreek.

Slapen in een hooiberg in Twente

Wanneer je overnacht in een hooiberg kun je gratis gebruik maken van de vele voorzieningen zoals het overdekte zwembad en de binnenspeeltuin. Tegen betaling is gebruik van WIFI mogelijk. De hooiberg vakantiehuisjes zijn het hele jaar door te huur.

Slapen in een hooiberg Vakantiehuisje

  • Genieten in de hooiberg met sauna
  • 2 slaapkamers met heerlijke boxspringbedden
  • Luxe keuken met gasfornuis, combi magnetron en vaatwasser
  • LCD-tv met DVD-speler en digitenne
  • Geschikt voor 5 personen

 

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×