Mölke
mederwerker-front-office-vakantiepark-molke
mederwerker-front-office-vakantiepark-molke
mederwerker-front-office-vakantiepark-molke
mederwerker-front-office-vakantiepark-molke

Vacature Medewerker front-office parttime 18-20 uur per week

 • Werken in vakantiesferen
 • Maandelijkse verwenmomentjes
 • Ongekend fijne werksfeer

Vacature: Front-officemedewerker

18-20 uur per week 

Als front-officemedewerker werk je in een enthousiast team in ons bedrijf en ben je het aanspreekpunt voor gasten, collega’s en externe relaties.  

Molke is een familiebedrijf en bestaat meer dan 50 jaar. We zijn een gedreven team dat vooruit wil en impact wil maken in de sector. Mölke is een 5 sterren vakantiepark en plek waar je een feestje kunt vieren in vakantiesferen. We liggen in Zuna, aan het riviertje de Regge. Slow Living is ons motto, en daar draait het om voor onze gasten. Onze missie is: dat iedereen een stukje Slow Living verdient in zijn of haar leven. 

Naast Mölke exploiteren we ook in Holten een vakantiepark: Buitenplaats Holten (check: buitenplaatsholten.nl) Mölke is onze hoofdvestiging en vanuit hier sturen we alles aan. Onze front office is hét kloppende hart van het bedrijf. In deze functie ben je een onmisbare schakel in het werkproces. In- en uitchecken van vakantiegasten, reserveringen, balie- en administratieve werkzaamheden en bovenal zorgen voor een tevreden gast: dat is dan ook direct wat ons werk zo leuk maakt. Iedere dag ga jij voor onvergetelijke herinneringen voor onze gasten. Leuk voor jou: bij ons is geen dag hetzelfde.

Jouw taken bestaan onder andere uit: 

 • Je draagt zorgt voor het in- en uitchecken van gasten, sleuteluitgifte, afrekeningen en alle administratieve handelingen die dit met zich mee brengt; 

 • Je brengt voorstellen uit voor feesten en vakanties; 

 • Je ontvangt gasten met een glimlach; checkt ze in en bij een probleem stuur jij de technische dienst of huishoudelijke dienst aan om het zo snel mogelijk op te lossen; 

 • Levert diverse werkzaamheden voor onze streekwinkel & verhuur van o.a. fietsen, bootjes, scooters en meer; 

Jij bent: 

 • HBO of MBO opleiding (min. niveau 4); 

 • Je bent sociaal, hulpvaardig en altijd lekker vrolijk: dat willen we namelijk ook overbrengen op onze gasten; 

 • Commercieel: ideeën en nieuwe initiatieven worden beloond. Of je nu een uur of 3 jaar bij ons werkt; 

 • Flexibele inzetbaarheid (o.a. weekenden en vakanties); 

 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands, Engels en als je ook nog Duits spreekt dan is dat al helemaal mooi! 

 • Je bent geordend, goed in multitasking en kunt prioriteiten stellen 

En dit kan je van ons verwachten!

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien en bovendien groeien. Mölke is ambitieus, hier vertellen we je graag meer over. Wat je er ook bij krijgt is een goed salaris conform CAO-verblijfsrecreatie met een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie. 

Ook goed om te weten: met het team doen we allerlei leuke dingen! Je bent bij ons om te werken, maar ook om samen plezier te hebben. We organiseren leuke uitjes en verwenmomentjes, zoals een heerlijke massage op het werk! 

Jouw sollicitatie

Ben jij een enthousiast en ben jij in staat om onze gasten een onvergetelijk tijd te geven? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteer hieronder direct. ⤵

Ontdek werkplezier bij ons⤵︎

Je collega's 

 
 
Stuur bij je motivatie een link van je CV via bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox of WeTransfer. Of mail deze naar vacatures@molke.nl
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Werken op de front-office | volgens Denise!

"Hoi allemaal! Mijn naam is Denise en ik ben sinds april 2023 werkzaam bij vakantiepark Mölke. Ik sta voornamelijk bij de receptie om hier de gasten te ontvangen, vragen te beantwoorden en het in/uit te checken. Ik vind het heel belangrijk dat de gast zich gehoord en welkom voelt. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat de gasten een fijn en zorgenloos verblijf hebben bij ons!"

Dit is werken bij Mölke | volgens Sophie!

Op dit moment loop ik stage bij Vakantiepark Mölke en ben ik voornamelijk bezig met het maken van de planning van de huishoudelijke dienst. Ook ben ik bezig met een opdracht dat gaat over de status van de accommodaties op het park. In de weekenden en vakanties werk ik bij de front office, wat ik super leuk vind!"

 

Benieuwd waar zonnig ☀️ Zuna ligt?