Vacature Animatiecoördinator

De leukste seizoensbaan voor een echte entertainer!

Zoek jij een creatieve baan in een gezellig team? Dan zit je bij Mölke goed. Lees gauw verder.

Mölke (check ook www.molke.nl) is een 5 sterren vakantiepark en plek waar je een feestje kunt vieren in vakantiesferen. We liggen in Zuna, aan het riviertje de Regge. Slow Living is ons motto, en daar draait het om voor onze gasten. Bekijk onze Slow Living Experience maar eens!

Als animatiemecoördinator verzorg je het animatieprogramma voor onze kleinste parkgasten en bent ervoor verantwoordelijk dat zij een toptijd beleven bij ons. Voor deze functie zoeken we een enorm creatieve geest die elke dag wakker wordt met een nieuw idee! Zich super verantwoordelijk voelt en activiteiten of speciale weekenden vlekkeloos en met mega veel enthousiasme kan uitvoeren. Iedere dag ga jij voor onvergetelijke herinneringen voor onze (kleine) gasten. Leuk voor jou: bij ons is geen dag hetzelfde!  

Ben jij enorme entertainer met organisatietalent en heb je affiniteit met vakantie vieren? Als je daarnaast graag de handen uit de mouwen steekt dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij

 • (Bezig met een) HBO of MBO opleiding (min. niveau 4); 
 • Een enorme entertainer, niets is jou te gek; 
 • Je bent sociaal, hulpvaardig en altijd lekker vrolijk: dat willen we namelijk ook overbrengen op onze gasten; 
 • Flexibele inzetbaarheid (o.a. weekenden en vakanties); 
 • Schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands; 
 • Je spreekt Engels en/of Duits (geen must, maar wel een pluspunt); 
 • Teamplayer, je goed samenwerken en met iedereen overweg; 
 • Je bent geordend, goed in multitasking en kunt prioriteiten stellen. Je bent een superplanner!

Dit ga je doen:

 • Aansturen & motiveren van het gehele animatieteam; 
 • Begeleiden en uitvoeren speciale weekenden zoals o.a. vader-zoonweekend & FC-weekend; 
 • Plannen, organiseren en uitvoeren van activiteiten en onze speciale weekenden.

Dit bieden we jou

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien en bovendien groeien. Mölke is ambitieus, hier vertellen we je graag meer over. 

Wat je er ook bij krijgt is een goed salaris conform CAO-verblijfsrecreatie met een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie.

Ook goed om te weten: met het team doen we allerlei leuke dingen! Je bent bij ons om te werken, maar ook om samen plezier te hebben. We organiseren bootcamps, doen leuke uitjes en je mag meedoen aan onze verwenmomentjes, zoals een heerlijke massage op het werk!

Jouw sollicitatie

Interesse? Je sollicitatiebrief met C.V. kun je mailen aan vacatures@molke.nl, t.a.v. Denise van de Maat, Molendijk 107, 7466 PD ZUNA/NIJVERDAL tel: 0548-512743.

 

Stippel alvast de route uit naar jouw nieuwe baan!