Mölke
vakantiewoningen-kopen
stacaravan-kopen

Te koop

Vakantiewoning kopen

Bij ons kun je terecht voor de aankoop van een nieuw chalet, nieuwe stacaravan of een chalet in combinatie met een jaarplaats wanneer hiervoor plaats is op ons vakantiepark. Wij verkopen onze eigen modellen chalets en stacaravans ook aan andere vakantieparken en particulieren, dit doen we via onze partner Caravanbedrijf Twente Salland (cts-rijssen.nl). Daarnaast verkopen wij ieder jaar (jong) gebruikte chalets en stacaravans welke een aantal jaren in de verhuur geweest zijn. Het aanbod is hieronder te vinden.

Vakantiewoningen met jaarplaats

Wij hebben op dit moment geen vrije jaarplaatsen. Voor komend seizoen (2022/2030) zijn er mogelijk een aantal jaarplaatsen vrij. Je kunt je hieronder aanmelden voor onze wachtlijst. Het is bij ons niet mogelijk om een eigen stacaravan of chalet bij ons op een jaarplaats te plaatsen.

Tip: houdt onze website in de gaten met het actuele aanbod.

0 objecten

Schrijf je in voor je favoriete plekje

Zit jou favoriete chalet er op dit moment niet bij? Of heb je interesse in een volledig nieuw chalet op een jaarplaats? Schrijf je dan in op onze wachtlijst. Dan informeren we jullie als eerste over nieuw aanbod. 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn eigen stacaravan of chalet plaatsen op een jaarplaats bij jullie?

Dit is helaas niet mogelijk. Het in het bezit krijgen van een jaarplaats gaat bij ons altijd in combinatie met de aankoop van een stacaravan of chalet. 

Wat zijn de prijzen van jaarplaatsen?

De prijzen van de jaarplaatsen starten vanaf € 3.250,- per jaar. Afhankelijk van de grootte en ligging van de jaarplaats, lopen deze huurkosten over. Wij verkopen geen kavels.

Kan ik het chalet via jullie verhuren?

Het is mogelijk om je chalet via ons te verhuren. Jullie ontvangen in dat geval 70% van de verhuuropbrengst. Hiervoor is een belangrijke eis dat de woning meer dan 75% van de tijd in de verhuur is in de zomermaanden april tot en met september. Om eenheid voor onze gasten te hanteren, ben je bij het verhuren van de woning verplicht om het inventarispakket bij ons af te nemen. Ook mag de woning niet afwijken van onze standaarden. Dit betekent dat wij het gehele interieur en exterieur bepalen. Wil je liever een woning voor jezelf? Ook dat kan natuurlijk. 

Als ik het chalet verhuur, hoe gaat dit met boekingen?

Wanneer jullie het chalet via ons verhuren nemen wij alle zorgen op ons. Wij verzorgen de schoonmaak, in- en uitcheck en verhelpen technische storingen. Jullie maken dan ook gebruik van onze technische dienst. Jullie hoeven zelf niets te doen. Wel moet je zelf de woning aan de buitenkant onderhouden en ben je verantwoordelijk voor het groen.

Kan ik het chalet en verhuren en zelf gebruiken?

Ja, dat kan! Wel moet de woning in de zomermaanden (april tot en met september) minimaal 75% van de tijd beschikbaar zijn voor de verhuur. 

Hoe kan ik zien wat de opbrengsten van het chalet zijn?

Dit kun je online in je eigen portaal zien. Hier kun je ook een gratis reservering voor jezelf maken. Handig hè!

Hoe leggen jullie de jaarplaats aan?

Wij leggen de jaarplaat aan volgens ons stijlboek: "Natuupark Mölke". Op sommige plaatsen is het mogelijk een schuurtje te plaatsen, dit is afhankelijk van de grootte van de jaarplaats. Het is toegestaan om de jaarplaats aan te passen binnen de mogelijkheden van het stijlboek. 

Wachtlijst jaarplaatsen

Vul hier je voor- en achternaam in
Vul hier je telefoonnummer in
Op welk e-mailadres ben je te bereiken?
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Vakantiewoningen zonder jaarplaats

Hieronder is het aanbod vakantiewoningen te zien, zonder jaarplaats. Deze vakantiewoningen kunnen niet afgenomen worden in combinatie met een jaarplaats. Hiervoor kunnen wij het transport regelen naar de gewenste plaats van bestemming.