Ons aanbod vakantiewoningen

Bij ons kun je terecht voor de aankoop van een nieuw chalet, nieuwe stacaravan of een chalet in combinatie met een jaarplaats. Wij verkopen nieuwe chalets en stacaravans, dit doen we via onze partner Caravanbedrijf Twente Salland (cts-rijssen.nl). Ook is het mogelijk om bij ons een chalet te kopen met jaarplaats, indien er jaarplaasen beschikbaar zijn. Daarnaast verkopen wij ieder jaar (jong) gebruikte chalets en stacaravans. Het aanbod is hieronder te vinden.

Vakantiewoningen met jaarplaats

Wij hebben op dit moment een aantal vrije jaarplaatsen v.a. 1 november 2021. Hierop verkopen wij een nieuw chalet. Hierin zijn diverse mogelijkheden. 

Daarnaast zie je hieronder het aanbod op jaarplaatsen. In dat geval staat het nummer van de plaats erachter. Deze woning wordt dan op deze plaats verkocht. 

Tip: houdt onze website in de gaten met het actuele aanbod. Indien je graag op onze wachtlijst wilt komen te staan, en zo op de hoogte wordt gesteld van nieuw aanbod, kun je onderstaand contactformulier invullen. Het is bij ons niet mogelijk om een eigen stacaravan of chalet bij ons op een jaarplaats te plaatsen.

4 Objecten

Schrijf je in voor je favoriete plekje

Zit jou favoriete chalet er op dit moment niet bij? Of heb je interesse in een volledig nieuw chalet op een jaarplaats? Schrijf je dan in op onze wachtlijst. Dan informeren we jullie als eerste over nieuw aanbod. 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn eigen stacaravan of chalet plaatsen op een jaarplaats bij jullie? 
Dit is helaas niet mogelijk. Het in het bezit krijgen van een jaarplaats gaat bij ons altijd in combinatie met de aankoop van een stacaravan of chalet. 

Wat zijn de prijzen van jaarplaatsen? 
De prijzen van de jaarplaatsen starten vanaf € 2.600,- per jaar. Afhankelijk van de grootte en ligging van de jaarplaats, lopen deze huurkosten over. Wij verkopen geen kavels

 

Wachtlijst jaarplaatsen

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je telefoonnummer in

Vakantiewoningen zonder jaarplaats

Hieronder is het aanbod vakantiewoningen te zien, zonder jaarplaats. Deze vakantiewoningen kunnen niet afgenomen worden in combinatie met een jaarplaats. Hiervoor kunnen wij het transport regelen naar de gewenste plaats van bestemming.

 
Bekijk ook het aanbod van onze partner CTS-Rijssen