De Zalen

  • Geluidsinstallatie en achtergrondmuziek
  • Gezellig & Geschikt voor elke gelegenheid
  • Capaciteit tot 300 personen

Zaalverhuur

Bij Partycentrum Mölke is het mogelijk om een aantal zalen te huren. Iedere zaal heeft zijn eigen grootte & uitstraling. Partycentrum Mölke biedt altijd warmte, beslotenheid en gezelligheid. Standaard is een geluidsinstallatie met achtergrondmuziek inbegrepen. De zalen hebben een gezamenlijke capaciteit tot 300 personen. Wanneer je een zaal huurt bij Mölke is er standaard catering bij inbegrepen. Het is dus niet mogelijk om eigen drank en voedsel te regelen.

Partycentrum biedt zaalverhuur aan voor feesten en vergaderingen. Zo is de Molenhoek een erg geschikte zaal voor een vergadering of een feest voor kleinere groepen. Voor de kleinste groepen is het Fins Grillhuisje een zeer geschikte plek om heerlijk te eten en te drinken.
Op deze pagina vindt je alle zalen met de belangrijkste kenmerken. Wil je een zaal huren dan kun je contact opnemen met ons.

 

Reggezaal overzicht-min

Reggezaal

Tot 100 personen

Capaciteit tot 100 personen. Gezellige zaal met eigen bar, LCD-Scherm en geluidsinstallatie. De zaal is in 2010 compleet opnieuw ingericht met sfeervolle openhaard waar 12 personen omheen kunnen zitten. Nabij het buitenterras, de insteekhaven en de binnenspeeltuin. In de zaal kan gebarbecued worden.

 

dinercafe

Dinercafé

Tot 80 personen

Capaciteit tot 80 personen. Het Dinercafé werd in 2009 compleet vernieuwd met onder andere een nieuwe bar & meubilair. Het dinercafé is kindvriendelijk en heeft een gezellige haard. De zaal ligt direct naast de binnenspeeltuin en het buitenterras. Bekijk het kindvriendelijke restaurant voor de menukaart en mogelijkheden.

 

Molenhoek-partycentrum

Molenhoek

tot 50 personen

De Molenhoek heeft capaciteit tot 50 personen. De zaal beschikt over een eigen eigen bar, LCD-Scherm en geluidsinstallatie. De zaal ligt direct naast de binnenspeeltuin. Deze zaal is uiterst geschikt voor kleine feesten of vergaderingen.

 

Eten-en-Bowlen-in-Twente-2-7

Showbowlen

tot 50 personen

Bij de bowlingbanen is een gezellige zaal dat plaats biedt aan ongeveer 50 personen. Zo is de bar voorzien van stijlvolle kleuren, kunnen de design lampen van kleur veranderen en als het moet kleuren ook de wanden mee. Alles wordt aangestuurd door onze Visual DMX LED’s Go Showbowling computer met touch-bediening.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×