De Zalen

Iedere zaal heeft zijn eigen grootte & uitstraling. Partycentrum Mölke biedt altijd warmte, beslotenheid en gezelligheid. Standaard is een geluidsinstallatie met achtergrondmuziek inbegrepen. De zalen hebben een gezamenlijke capaciteit tot 300 personen.

Reggezaal

Capaciteit tot 100 personen. Gezellige zaal met eigen bar, LCD-Scherm en geluidsinstallatie. De zaal is in 2010 compleet opnieuw ingericht met sfeervolle openhaard waar 12 personen omheen kunnen zitten. Nabij het buitenterras, de insteekhaven en de binnenspeeltuin. In de zaal kan gebarbecued worden.

Dinercafé

Capaciteit tot 80 personen. Het Dinercafé is in 2009 compleet vernieuwd met oa. nieuwe bar & meubilair. Kindvriendelijk restaurant met gezellige haard. Direct naast de binnenspeeltuin en het buitenterras. Bekijk het Dinercafé & Pannenkoeken

Molenhoek

Capaciteit tot 50 personen. Zaal met eigen bar, LCD-Scherm en geluidsinstallatie. De zaal ligt direct naast de binnenspeeltuin.

Het Fins grillhuisje

Het Fins grillhuisje is ingericht in Lapland Stijl. Capaciteit tot 13 personen. Met zijn allen gezellig grillen. Een gevulde koelkast is inbegrepen. Warm weer? Binnen grillen; buiten eten & drinken.

Showbowling

Bij de bowlingbanen is een gezellige horeca dat plaats biedt aan ongeveer 50 personen. Zo is de bar voorzien van stijlvolle kleuren, kunnen de design lampen van kleur veranderen en als het moet kleuren ook de wanden mee. Alles aangestuurd door onze Visual DMX LED’s Go Showbowling computer met touch-bediening.

Vakantiepark Mölke
Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×