Partycentrum

Heeft u iets te vieren? We dragen zorg voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag, origineele familiedag, groepsuitje, supergezellig themafeest of perfect verzorgd bedrijfsfeest in Overijssel. Wat u ook te vieren heeft, Partycentrum Mölke is de perfecte locatie! Het partycentrum heeft verschillende feestzalen allen gelegen om de binnenspeeltuin. Deze ruimtes hebben allemaal een eigen identiteit, uitstraling, en een eigen terras. Voor ieder wat wils! Combineer een heerlijk buffet of barbecue met één van de vele activiteiten.

Sfeervol Partycentrum in Twente

Een gemoedelijke sfeer is onlosmakelijk verbonden met alle mogelijkheden van het Mölke. Wij hebben vele voorzieningen. Zo is er een binnenspeeltuin, centraal gelegen in het partycentrum. De kids vermaken zich opperbest, terwijl u heerlijk geniet van een diner of buffet. Het is al mogelijk om vanaf 8 personen een besloten feest te organiseren. De kokhuuskes zijn hiervoor zeer geschikt. De grootste zaal is de Reggezaal. Deze zaal biedt plaats aan 80-100 personen.

Combineer uw wensen met onze mogelijkheden

Wij bieden tal van arrangementen, maar wij werken net zo graag een programmavoorstel op maat voor u uit. Wij zoeken samen met u een geschikte zaal die past bij uw wensen en groepsgrootte. Iedere groepsgrootte is welkom, van 2 tot 250 personen. Laat u verleiden tot creatief tafelen, specifieke streekgerechten of een heerlijk buffet. De koks van Mölke laten u ervaren hoe lekker het is om te genieten.

Dagprogramma

U kunt u ook overdag bij ons terecht voor een dagarrangement voor bijvoorbeeld een familiedag of teamuitje zoals: Showbowlen, kanovaren, fietstreinen, boerengolf, huifkartocht, GPS-tochten, rondvaarten en nog veel meer. Dit maakt uw uitje zeker compleet.

 

 • Barbecue's

  Barbecuen met een groep?

  Al vanaf € 18,75

  Kom bij ons gezellig barbecuen met uw vrienden, familie of collega's in een van onze zalen!

  Bedrijven
 • Voor bedrijven

  Personeelsfeest

  All-in vanaf € 26,95 p.p.

  Bekijk snel onze mogelijkheden voor een fantastische dag en/of avond met uw personeel!

  Bekijk arrangementen
 • Vriendenuitje

  Onbeperkt spareribs grillen

  € 27,50

  Vriendenuitje? Kom onbeperkt spareribs grillen in het kokhuus en showbowlen.

  Bekijk aanbieding
 • Activiteiten

  Dagje weg

  TIP!

  Dagje weg met kids? Wij bieden vele leuke activiteiten aan!

  Bekijk meer
 • Eten & Drinken

  Eten & Drinken

  Vanaf € 15,95 p.p.

  Benieuwd welke buffetten en barbecue's wij aanbieden? Bekijk snel al deze arrangementen!

  Bekijk snel
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×