Familierestaurant

Familierestaurant Mölke

Kom gezellig uit eten bij het familierestaurant van Partycentrum Mölke in Zuna. Zuna ligt tussen Nijverdal en Rijssen in Twente in de provincie Overijssel. Bij het partycentrum is van alles te beleven. Zo is er direct bij het familierestaurant een overdekte speeltuin met ballenbak en een terras aan de Regge, waar je in de zomermaanden lekker buiten kunt eten.

Het Familierestaurant

  • Heerlijke a la carte gerechten
  • Diverse pannenkoeken en kindermenu’s
  • Restaurant met Binnenspeeltuin
  • Activiteiten & LED’s Go Showbowlen
  • Keuze uit vele buffetten of barbecue arrangementen
  • All-inclusive? Geen probleem! Wij maken arrangementen op maat.
  • Gelegen aan het riviertje de Regge

Familierestaurant Mölke: Het gezelligste familierestaurant in Overijssel

Familierestaurant: A la carte en pannenkoeken

In het familierestaurant serveren wij heerlijke a la carte gerechten en pannenkoeken. De uitgebreide menukaart biedt gerechten voor elk wat wils. Steaks, visgerechten, vegetarische gerechten en natuurlijk pannenkoeken. Wanneer je 3-gangen kiest van de menukaart betaal je € 28,00 p.p. Heb je een allergie of specifieke dieetwensen? Bespreek dit van tevoren even en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

 

Familierestaurant: Buffetten en barbecue

Grotere groepen vanaf 20 personen kunnen ook kiezen uit vele verschillende buffetten zoals dinerbuffetten, koud & warme buffetten, winterbuffetten en barbecue. Het familierestaurant heeft verschillende zalen voor iedere groepsgrootte van 4 tot 150 personen. Wanneer je met meer dan 15 personen in een eigen ruimte wil dineren is reserveren noodzakelijk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Avondje uit en eten

Combineer een gezellig avondje uit in het familierestaurant met de vele verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld kanovaren, discobowlen, varen met een fluisterbootjes of familiefiets. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen uit Wie is de Mol, een pubquiz of Ik hou van Holland.

Veelgestelde Vragen over Familierestaurant

🍽️ Welke mogelijkheden zijn er in het familierestaurant

Bij familierestaurant Mölke heb je een ruime keuze om met je familie te dineren. Zo kun je kiezen voor een Barbecue, een van de vele bufetten, brajerei of een happerij.
🍲 Ik wil geen buffet, kan ik gewoon a la carte of 3-gangen met mijn groep eten?

Voor groepen van 10 tot 25 personen hebben wij een 3-gangen keuzemenu. Geniet van een heerlijk menu voor slechts €28,- per persoon.
🍽️ Wat is er aanwezig in het familierestaurant?

Bij ons familierestaurant is er een binnenspeeltuin naast het restaurant, buiten een air-trampoline, verschoonplaatsen voor baby’s in het toilet. Voor kinderen is er een kindermenu.
🎯 Wat kun je nog meer doen bij familierestaurant Mölke?

Bij Partycentrum Mölke kun je voor óf na je eten een van onze vele activiteiten ondernemen. Ga bijvoorbeeld Bowlen of kies voor een flusiterbootje varen over de Regge.
Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×