Mölke
Triathlon Holten

18 juni 2021 - Triathlon Holten

Let op: De datum van de Triathlon Holten is nog niet bekend. Dit is slechts een datum van de vorige editie.

In het dorpscentrum van Holten wordt jaarlijks een nationale & internationale triathlon wedstrijd georganiseerd. Een groots evenement met deelnemers uit de hele wereld. Er wordt gezwommen in open water, gefietst over de Holterberg en het hardlopen is in het centrum van Holten.

Tijdens dit evenement is er in Holten veel gezelligheid, met onder andere (live)muziek, kraampjes voor eten- en drinken en de terrassen zijn natuurlijk altijd extra goed gevuld deze dagen. Ben je een sportliefhebber? Vind je het leuk om gezellig alle deelnemers aan te moedigen? ’s Avonds is er een Holtens kampioenschap waarvoor Holternaren zich kunnen inschrijven. Er wordt dan gestreden tijdens 1/8 triathlon voor de titel Holtens kampioen mannen en Holtens kampioen vrouwen.

Ervaar de slow vibe bij Vakantiepark Mölke in Zuna, op 15 minuten afstand van de Triathlon Holten. Na een dag intensief sporten of aanmoedigen van de sporters verdien ook jij een lekkere nachtrust! Hoe kun je dat nou beter doen dan bij Vakantiepark Mölke aan de Regge?

Andere evenementen