Mölke
Overnachten tijdens Military Boekelo

7 oktober 2021 - Military Boekelo

Wil je overnachten op een vakantiepark tijdens de Military in Boekelo 2021? Boek dan nu een luxe bungalette bij Vakantiepark Mölke. Verblijf tijdens de military op Vakantiepark Mölke in een luxe bungalette met 2 of 3 slaapkamers, badkamer, keuken met magnetron en LCD-TV en gratis draadloos internet. Tijdens het military heerlijk ontspannen overnachten in een prachtige omgeving. Bij vakantiepark Mölke boek je een mooie accommodatie op slechts 30 minuten rijden tijdens dit evenement.

Military Boekelo

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo – Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Meer dan 60.000 bezoekers willen ieder jaar dit prachtige evenement bijwonen. Genieten van een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis.

Natuurlijk staat ieder jaar de sport centraal tijdens Military Boekelo – Enschede. Het evenement behoort tot de beste van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Sue Benson, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry.

Andere evenementen