1. wijn en wellness
  2. hottub
  3. sauna
  4. relaxing
  5. slow living experience
  6. de Wijnmakers
 

Een lekker wijntje op z'n tijd

Vanaf 1 november tot eind februari organiseren wij de Wijn & Wellness weken, maar wat houdt dat eigenlijk in? Boek voor deze winter een prachtige accommodatie met een hottub of sauna en krijg er een gratis wijnpakket met borrelhapjes bij! Het pakket bevat heerlijke streekwijnen en borrelhapjes, zodat je dit niet hoeft mee te nemen van huis. Wij zorgen ervoor dat de wijn koud staat bij aankomst, zodat je meteen na de reis en het uitpakken van je bagage, de hottub kan aansteken of de sauna kan verwarmen om daarna te genieten van een heerlijke wijntje en natuurlijk de nodige snacks. Laat je zelf wennen aan Slow Living Experience hier bij Mölke!

 

De Wijn & Wellness weken kort samengevat:

‚úĒÔłŹTwee diverse¬†streekwijnen gebrouwd door De Wijnmakers
‚úĒÔłŹBorrelhapjes die natuurlijk niet kunnen ontbreken bij een heerlijk wijntje
‚úĒÔłŹKoude wijn direct bij aankomst
‚úĒÔłŹEen Slow Living Experience door de combinatie van een sauna en/of hottub samen met een geheel verzorgd wijnpakket
‚úĒÔłŹ#lekkerwijnen in je hottub of sauna¬†ūüć∑
‚úĒÔłŹLet op! Alleen geldig bij boekingen voor¬†doordeweekse dagen en midweken

Boek een accommodatie met hottub of sauna¬†en voeg het¬†extra 'Wijnpakket'¬†toe aan jouw boeking! #proost¬†ūü•ā

2045 beoordelingen
8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.

 
 

Onze streekwijnen

Benieuwd naar de wijnen, lees dan verder. De wijnen die het wijnpakket bevat zijn zelf gebrouwen door De Wijnmakers. Zij brouwen verschillende wijnen van een stuivende witte wijn tot een vol ronde rode wijn. Het wijnpakket is divers samengesteld met een witte wijn en een rosé. Denk je nou, ik wil geen proeverij van verschillende wijnen maar gewoon één soort wijn, dan kan je deze wijnen gerust omruilen in onze streekwinkel voor het soort wijn dat jij graag wil. Of denk je misschien, ik wil er nog een flesje bij. Wij verkopen de streekwijnen in onze streekwinkel waar je zo een nieuwe fles kan halen. Kan je ook niet langer wachten om dit wijnpakket te proberen en bij aankomst je spullen neer te zetten en gewoon te relaxen, voeg dan snel jouw gratis wijnpakket toe bij je reservering!

Boek dit arrangement
 
De Wijnmakers
 
De Wijnmakers
 
De Wijnmakers
 
De Wijnmakers
 

De Wijnmakers

Wil je meer weten over de afkomst van de wijnen, neem dan een kijkje op de site van De Wijnmakers. In de periode van mei tot en met september organiseren zij wijnproeverijen, wijngaarddiners en rondleidingen op de wijngaard. Mocht je rond deze periode op vakantie zijn bij ons, dan is het zeker een aanrader om de wijngaard te bezoeken! 

Faciliteiten & activiteiten

Eerst nog even op avontuur voordat je de hottub of sauna induikt? Check hieronder een aantal verschillende faciliteiten en activiteiten bij ons op het park en in de omgeving!

 

Fietsverhuur

Klik hier voor onze fietsverhuur!

Green buggy

Op avontuur in de Green Buggies!

Excursies en Attracties

Benieuwd naar activiteiten in de omgeving?