Mölke

Algemene voorwaarden Horeca

Algemene voorwaarden Horeca

Op deze pagina lees je de algemene voorwaarden die gelden bij het boeken van een feest of partij. 

Annuleringsregelingen

Bij annulering meer dan 6 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het horecabedrijf te betalen.

Bij annulering meer dan 3 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 10% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Hij mag ook gratis verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 2 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Hij mag ook gratis verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 1 maand voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Hij mag ook gratis verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Tegen een betaling van € 250,- kan hij ook verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Tegen een betaling van € 350,- kan hij ook verplaatst worden. 

Bij annulering 7 dagen of minder voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Tegen een betaling van € 450 kan hij ook verplaatst worden.