Mölke

Algemene voorwaarden Horeca

Algemene voorwaarden Horeca

Op deze pagina lees je de algemene voorwaarden die gelden bij het boeken van een feest of partij. 

Annuleringsregelingen

Bij annulering meer dan 6 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het horecabedrijf te betalen.

Bij annulering meer dan 3 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 10% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Hij mag ook gratis verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 2 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Hij mag ook gratis verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 1 maand voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Hij mag ook gratis verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Tegen een betaling van € 250,- kan hij ook verplaatst worden. 

Bij annulering meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Tegen een betaling van € 350,- kan hij ook verplaatst worden. 

Bij annulering 7 dagen of minder voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen. Tegen een betaling van € 450 kan hij ook verplaatst worden. 

 
 

Corona

Indien de organisator aantoonbaar corona heeft en niet kan komen, verplaatsen we het feest kosteloos. Het feest zal op een later tijdstip gehouden worden. Indien er toch annulering plaats vind, moet 100% van de voorgecalculeerde kosten betaald worden. 

Indien gasten van de organisator aantoonbaar corona hebben, kunnen we het feest verplaatsen tegen een betaling van € 150,-. 

Indien door overheidsmaatregelen het feest niet gehouden kan worden, wordt het feest kosteloos verplaatst. Bij vervroegde sluitingstijden geld het volgende: indien de sluitingstijd meer dan 2 uur afwijkt van de eindtijd van het feest, verplaatsen we deze kosteloos. Indien de sluitingstijd minder dan 2 uur bij het feest licht, verplaatsen we het feest indien dit mogelijk is. Bijvoorbeeld: De horeca moet om 18:00 sluiten en het feest duurt tot 20:00 uur. Dan verplaatsen we het feest naar voren en zorgen we dat deze om 18:00 eindigt. Wanneer het feest 21:00 zou eindigen, verplaatsen we het feest naar een andere datum of in overleg met de organisator naar een eerder tijdstip op de dag.