Mölke
Vakantiepark Mölke

Pop-up glamping: 12x Awaji 2P + 12x Belltentje 2P | 48 pers.

Beschikbaarheid

Locatie

Overijssel, Zuna. Ken jij Zonnig Zuna ☀️ al? Prik je datum!

 

Voorzieningen

Type verblijf

 1. Boutique glamping "slowcamp"

Ligging & buiten

 1. Panoramisch weids uitzicht

Algemeen

 1. Rookvrij
 2. Gratis WiFi

Kampeerplaatsen

 1. Autovrij kampeerveld
 2. Gratis douche en warm water
 

Omschrijving

Slaap met je team in Mölkes achtertuin aan de Regge bij De Buren en geniet van een heerlijk festival sfeertje en maak gebruik van onze faciliteiten.

Slaap met je team in Mölkes achtertuin aan de Regge bij De Buren en geniet van een heerlijk festival sfeertje en maak gebruik van onze faciliteiten. 

Groeps uitje op onze POP-up glamping met je bedrijf

Veilig er even tussenuit op onze POP-up glamping. Bij ons heb je de mogelijkheid om het gehele veld af te huren, waarbij iedereen in een eigen pop-up tent kan slapen. Huur bij ons 12x een Awaji met bijzettent en 12x een Belltent met bijzettent. Zo heeft iedereen zijn eigen tentje! Je maakt gebruik van ons 5 sterren sanitairgebouw dat op loopafstand ligt van de pop-up tenten. De bedden maken wij alvast op, zo kom je aan in een gespreid bedje. Want zoals je weet is het gras bij de buurman altijd groener!

Teambuildingsactiviteiten
Daarnaast werken we samen met erkende cateraars, zoals Brood met Spelen en Brodshoes en bedrijfstrainers en kun je bij ons verschillende teambuildingsactiviteiten organiseren. Jullie mogen ook zelf een educatieve invulling eraan geven of laten verzorgen. 

Een festivalsfeertje bij Pop-up glamping "Bij de Buren"

Onze pop-up glamping ligt aan het riviertje De Regge en vanaf je tentje kijk je prachtig uit op de Twentse weilanden. Het glooiende landschap ligt letterlijk aan je voeten. Op onze pop-up glamping is een heerlijke kampvuurplaats waar genoten kan worden van de zonsondergang. Ook hebben we een horecaplein wat 

Faciliteiten

De Buren ligt direct aan het riviertje De Regge, daardoor kun je varen in de fluisterbootjes en sloepen, kanovaren en suppen. 

De plekken zijn voorzien van:

 • Elektriciteit voor je telefoon etc.; 
 • Een koelkast voor je koude drankjes;
 • Een lampje voor als het donker wordt;
 • Een kooktent om samen in te koken;
 • 2 heerlijke ligstoeltjes. Ook verplaatsbaar om wat te drinken met je buren; 
 • Toegang tot ons 5 sterren sanitairgebouw.