Verjaardag

Verjaardag vieren

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Vier je je verjaardag dit jaar op bijzondere wijze? Wij bieden alle feest ingrediënten voor een geslaagde verjaardag. Kies één van onze sfeervolle zalen die eigentijds en modern zijn ingericht. In iedere zaal is het mogelijk heerlijk te barbecueën of te kiezen voor een overheerlijk buffet. Ook bieden wij steengrillen aan en braderijen. Kleinere groepen kunnen à la carte dineren in ons restaurant.

Activiteiten

Vier je verjaardag in combinatie met een van onze leuke activiteiten. Verken de Regge op fluisterbootjes die je zelf mag besturen of huur de EMS Reggestroom rondvaartboot. Ook kun je per kano de Regge verkennen. Naast deze wateractiviteiten kun je bij ons LED’s Go Showbowlen in de bowlingkelder of boog- en buksschiketen op de schietbaan.

Offerte

Wil je graag meer informatie? Wij passen graag het arrangement aan op je persoonlijke wensen. Neem hiervoor direct vrijblijvend contact met ons op.  Je kun altijd een vrijblijvende afspraak plannen en een offerte opvragen. Wij helpen je graag.

Arrangementen

Speciaal voor jou hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Deze arrangementen kun je combineren met onze activiteiten.

Verjaardag-1-2

Vakantiepark Mölke

Kinderfeestje

Naast de binnenspeeltuin heeft Mölke nog vele andere mogelijkheden om er één groot feest van te maken. We hebben namelijk nog een binnenzwembad, een luchttrampoline, kano’s een rondvaartboot en een sportveld. Natuurlijk is er volop snoep, patat en ranja. Trouwens, heb jij al eens groene ranja geproefd?

 

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×