Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Camping bij Avonturenpark

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar iedereen zich zal vermaken. Een dagje weg met het hele gezin kan perfect bij Avonturenpark Hellendoorn. Dit pretpark gecombineerd met een aquapark biedt voor ieder wat wils. Naast de spectaculaire attracties worden er diverse shows gegeven die ieder jaar vernieuwd worden en aangepast worden aan de tijd van het jaar. Avonturenpark Hellendoorn ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van ons vakantiepark. Zoekt u een camping bij het avonturenpark? Dan zit u dus helemaal goed. Uw kinderen zullen zich erg goed vermaken bij het avonturenpark, maar ook op de camping bij het avonturenpark!

Het park heeft attracties voor het hele gezin. Zo is er de ‘tornado achtbaan’ voor de echte die-hards en het avonturenrad voor de allerkleinsten. Bekijk alle attracties op de website van Avonturenpark Hellendoorn.

Aquaventura Slidepark

Het in 2013 aangelegde Slidepark is heeft een grote van 5000m2 en kent 11 spectaculaire waterglijbanen waarbij de een nog hoger en spectaculairder is dan de ander. Het slidepark kan in combinatie worden geboekt met een ticket dat toegang geeft tot het avonturenpark. Het slidepark kan niet los bezoekt worden.

Kamperen of accommodatie huren

Bent u op zoek naar een camping bij het avonturenpark? Kijk dan niet verder. Huur bij vakantiepark en camping Mölke een mobile home, chalet of huur een kampeerplaats. Bovendien is op deze camping bij het avonturenpark van alles te beleven. Een groot feest voor uw kinderen.

Meer informatie

Voor de actuele openingstijden en thema’s van het park, verwijzen wij u door naar de website van het avonturenpark. Ook kunt u daar online tickets bestellen, wat voordeliger is dan het kopen van tickets bij de kassa van het park.

 

 

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×