Jaarplaats

Jaarplaats huren

Huur nu een jaarplaats op Vakantiepark Mölke, een 5 sterren camping in Overijssel. Het hele jaar door genieten in Twente, een jaarplaats met een mooie stacaravan of chalet is de ultieme ontspanning. Geniet in uw vrije weekenden van het prachtige Twente en de omgeving van de Reggestreek waarin ons park zich begeeft. Wij zijn het gehele jaar geopend, dus u kunt volop genieten van uw chalet of stacaravan. Ook de voorzieningen zoals restaurant, overdekt zwembad en binnenspeeltuin zijn het gehele jaar geopend. Laat u informeren over de mogelijkheden voor een prachtige jaarplaats, wij hebben nog diverse chalets en stacaravans te koop.

De jaarplaats

Op onze camping in Overijssel verhuren wij jaarplaatsen voor uw eigen chalet of stacaravan. De jaarplaatsen zijn zeer royaal en hebben een afmeting van 250m2 tot 350m2 en zijn voorzien van elektra, water, riool, CAI. De meeste plaatsen hebben een vaste gasaansluiting. Het hele park is voorzien van draadloos Internet (Wifi). Mocht u interesse hebben in een plaats dan kunt u contact met ons opnemen, wij laten u graag de beschikbare plaatsen zien en informeren u graag over de kosten van een jaarplaats. Wij bieden ook de mogelijkheid een jaarplaats inclusief stacaravan of chalet over te nemen. Kijk hiervoor op onze site onder te koop. Hiernaast bieden wij diverse nieuwe chalets en stacaravans aan, die geheel naar uw wens kunnen worden ingericht. We leveren het geheel turn-key op, inclusief aangelegde tuin en blokhut. Het chalet- en stacaravanpark is het gehele jaar geopend. Permanente bewoning wordt niet toegestaan.

Recron Voorwaarden

Wij hanteren de Recron Voorwaarden voor vaste plaatsen die zijn samengesteld door de ANWB, Recron en consumentenbond. Naast deze voorwaarden hebben wij onze eigen aanvullende voorwaarden. Deze voorwaarden voorzien in het op niveau houden van ons park. Hierin zijn de verkoopvoorwaarden, beplantingssoorten en het onderhoud van uw plaats geregeld.

Verhuur van uw chalet of stacaravan

Wij verhuren graag uw stacaravan of chalet. Hierbij wordt alles door ons geregeld van reservering tot schoonmaak. Mocht u hierin interesse hebben vraag dan naar de voorwaarden bij de receptie. Voor ons huidige aanbod in chalet of stacaravans in de verhuur, kunt u kijken op onderstaande links.

  • jaarplaats huren
  • jaarplaats huren
  • jaarplaats huren

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Hotelconcept
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & Boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×