Theo de Rooij Classic

Ieder jaar wordt er door de Tourclub Rijssen en Theo de Rooij een dag georganiseerd die gericht is op het fietsen door de omgeving van de gemeente Rijssen-Holten en de fietsprovincie Overijssel. Dit jaar zal het evenement voor de 10e keer plaats georganiseerd worden op 6 juni 2020. Fietsliefhebbers van ieder niveau kunnen tijdens Theo de Rooij Classic genieten van de omgeving. De routes zijn uitgestippeld door de prachtige omgeving van Overijssel wat bekend staat als de fietsprovincie van Nederland. Dit is ook wel logisch, de provincie heeft een heel aantal fietsroutes en parcours die door en langs bossen, waterrijke landschappen, landerijen, heuvels en nog veel meer bezienswaardigheden lopen.

Inschrijving en routes

Er zijn verschillende routes waarvoor je je kunt inschrijven;

  • De classic route van 80 km met 470 hoogte meters
  • De classic route van 110 km met 740 hoogte meters
  • De classic route van 150 km met 900 hoogte meters
  • De MTB route van 50 km
  • De MTB zomermarathon route van 100 km met gps of in een ploeg
  • De gezinstocht van 30 km

Elke route loopt door de prachtige natuur van Overijssel en bij de routes van de MTB (mountainbike) zijn er geen stoplichten of drukke verkeerswegen. Wanneer je je inschrijft dan krijg je een volledig uitgepijlde route, mag je gebruik maken van de douche gelegenheden, bij de eerste verzorgingspost krijg je een kop koffie en een krentenbol en bij de tweede verzorgingspost krijg je sportdrank, fruit en een reep.  De classic route van 80 km en de MTB route van 50 km hebben alleen de eerste verzorgingspost en geen tweede. De opbrengsten van Theo de Rooij Classic worden ieder jaar aan een goed doel geschonken. Dit jaar worden de opbrengsten geschonken aan de plaatselijke voedselbank en de Waander Companje Stichting.

Overnachten

Wil je na dit evenement heerlijk tot rust komen in de buurt? Vakantiepark het Mölke ligt in Zuna wat dichtbij de start en finishlocatie ligt. Het vakantiepark heeft mogelijkheid tot het boeken van een kampeerlocatie zowel als een accommodatie en beschikt over onder andere een zwembad, kindvriendelijk restaurant, binnenspeeltuin en nog veel meer!

Prijs en beschikbaarheid

Bekijk hier de mogelijkheden voor een overnachting tijdens de Theo de Rooij Classic.

Zoek & boek
Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×