Wandel4Daagse 2021

Overnachten Reggestreek Wandel4Daagse 2021

Tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse wandel je vier dagen door het mooiste stukje van de prachtige Reggestreek. De Reggestreek Wandel4Daagse is een initiatief van Vakantiepark Mölke en wordt in nauwe samenwerking met Stichting Ontdek De Reggestreek georganiseerd. Tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse zijn er elke dag twee verschillende afstanden te lopen: een route van ongeveer 10 kilometer en een langere route van rond de 20 kilometer. Welke route je ook wilt lopen, onderweg kun je in beide gevallen genieten van de prachtige natuur, flora en fauna en kun je tal van bezienswaardigheden bezichtigen. Geniet van heerlijke dichte bossen en uitgestrekte heidevelden van De Sallandse Heuvelrug en in het Twentse landschap, verbaas je over de prachtige vergezichten in de omgeving van Notter en Zuna (het buurtschap waarin Vakantiepark Mölke gelegen is) en geniet natuurlijk van het prachtige pad langs het idyllische riviertje De Regge, dat dwars door De Reggestreek en direct langs Vakantiepark Mölke stroomt. Dagelijks kan van 09.00-10.00 uur gestart worden met wandelen. De datum voor 2021 volgt nog.

Kamperen tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse

Wil je tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse na een dag heerlijk gewandeld te hebben even helemaal tot rust komen, jezelf weer helemaal opladen, nagenieten van alle pracht en praal die je meegemaakt heeft en gezellig in contact komen met andere wandelaars? Kom dan overnachten bij Vakantiepark Mölke en boek een heerlijke ruime kampeerplaats. Vakantiepark Mölke beschikt over diverse soorten kampeerplaatsen, van standaard plaatsen tot kampeerplaatsen met privé sanitair!

Kampeermogelijkheden

  • Standaard Kampeerplaats
  • Comfort kampeerplaats
  • Super comfort Kampeerplaats
  • Trekkerstarief
Prijs & beschikbaarheid

Ontdek hier de prijs en beschikbaarheid voor een kampeerovernachting tijdens de Reggestreek Wandel4daagse. *Prijs bij 2 personen, inclusief douche, warm water, toegang tot zwembad. Prijzen zijn exclusief deelname aan de Reggestreek Wandel4Daagse.

Zoek & boek

Huisje huren tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse

Wil je blijven overnachten, maar heb je liever iets meer luxe en comfort? Boek dan een comfortabele accommodatie op Vakantiepark Mölke. Op ons park staan verschillende soorten huisjes, Mobile Homes en Bungalettes, waarin  je jezelf weer helemaal op kunt laden en zodoende weer klaar bent voor een nieuwe dag, een nieuwe wandeling en nieuwe indrukken!

Het is zelfs mogelijk om een Halfpension Arrangement tijdens jouw verblijf te reserveren. Niet alleen de overnachting, maar ook elke dage een goed gevulde ontbijtmand, een heerlijk diner en andere extraatjes zijn dan bij de prijs inbegrepen!

Prijs & beschikbaarheid

Ontdek hier de prijs en beschikbaarheid voor een huurovernachting tijdens de Reggestreek Wandel4daagse. *Prijs bij 2 personen, inclusief douche, warm water, toegang tot zwembad. Prijzen zijn exclusief deelname aan de Reggestreek Wandel4Daagse.

Zoek & boek

Tip: Wandelen met GPS

 
Wil je eens op een andere manier meedoen wandelen en meedoen aan de Reggestreek Wandel4daagse? Ga dan wandelen met behulp van een GPS! De routes van de Reggestreek Wandel4Daagse zijn namelijk ook als GPS-routes beschikbaar. Heb je nog nooit met GPS gelopen? Er worden workshops gegeven en zijn er GPS toestellen te leen bij WayPoint in Notter, een paar kilometer vanaf de start- en overnachtingsplaats bij Vakantiepark Mölke.
Ontdek onderweg hoe puur De Reggestreek nog is en bekijk de bijzondere Enterse Zomp, haal een lekker ijsje bij een authentieke ijsboerderij, ontdek hoe het eraan toegaat op een biologische boerderij met indrukwekkende Black Angus-koeien en bewonder de prachtige Pelmolen in Rijssen.
  • Ontdek het idyllische riviertje De Regge
  • Prachtige flora en fauna
  • Vele bezienswaardigheden
  • Ontdek Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
Wandel4daagse
Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×