Wandel4Daagse 2019

Overnachten Reggestreek Wandel4Daagse 2019

Tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse – die in 2019 van 25 juni t/m 28 juni plaatsvindt – wandelt u vier dagen door het mooiste stukje van de prachtige Reggestreek. De Reggestreek Wandel4Daagse is een initiatief van Vakantiepark Mölke en wordt in nauwe samenwerking met Stichting Ontdek De Reggestreek georganiseerd.

Tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse zijn er elke dag 2 verschillende afstanden te lopen: een route van ongeveer 10 kilometer en een langere route van rond de 20 kilometer. Welke route u ook wilt lopen, onderweg kunt u in beide gevallen genieten van de prachtige natuur, flora en fauna en kunt u tal van bezienswaardigheden bezichtigen. Geniet van heerlijke dichte bossen en uitgestrekte heidevelden van De Sallandse Heuvelrug en in het Twentse landschap, verbaas u over de prachtige vergezichten in de omgeving van Notter en Zuna (het buurtschap waarin Vakantiepark Mölke gelegen is) en geniet natuurlijk van het prachtige pad langs het idyllische riviertje De Regge, dat dwars door De Reggestreek en direct langs Vakantiepark Mölke stroomt. Ontdek onderweg hoe puur De Reggestreek nog is en bekijk de bijzondere Enterse Zomp, haal een lekker ijsje bij een authentieke ijsboerderij, ontdek hoe het eraan toegaat op een biologische boerderij met indrukwekkende Black Angus-koeien en bewonder de prachtige Pelmolen in Rijssen.

 • Ontdek het idyllische riviertje De Regge
 • Prachtige flora en fauna
 • Vele bezienswaardigheden
 • Ontdek Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
Dagelijks kan van 09.00-10.00 uur gestart worden met wandelen.
 
Tip: Wandelen met GPS
Wilt u eens op een andere manier meedoen wandelen en meedoen aan de Reggestreek Wandel4daagse? Ga dan wandelen met behulp van een GPS! De routes van de Reggestreek Wandel4Daagse zijn namelijk ook als GPS-routes beschikbaar. Heeft u nog nooit met GPS gelopen? Er worden workshops gegeven en zijn er GPS toestellen te leen bij WayPoint in Notter, een paar kilometer vanaf de start- en overnachtingsplaats bij Vakantiepark Mölke.

Kamperen tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse

Wilt u tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse na een dag heerlijk gewandeld te hebben even helemaal tot rust komen, uzelf weer helemaal opladen, nagenieten van alle pracht en praal die u meegemaakt heeft en gezellig in contact komen met andere wandelaars? Kom dan overnachten bij Vakantiepark Mölke en boek een heerlijke ruime kampeerplaats. Vakantiepark Mölke beschikt over diverse soorten kampeerplaatsen, van standaard plaatsen tot kampeerplaatsen met privé sanitair!

Kampeermogelijkheden

 • Standaard Kampeerplaats
 • Comfort kampeerplaats
 • Super comfort Kampeerplaats
 • Trekkerstarief

Prijzen kamperen
Prijs bij 2 personen, inclusief douche, warm water, toegang tot zwembad. Prijzen zijn exclusief deelname aan de Reggestreek Wandel4Daagse.

Huisje huren tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse

Wilt u blijven overnachten, maar heeft u liever iets meer luxe en comfort? Boek dan een comfortabele accommodatie op Vakantiepark Mölke. Op ons park staan verschillende soorten huisjes, Mobile Homes en Bungalettes, waarin u zichzelf weer helemaal op kunt laden en zodoende weer klaar bent voor een nieuwe dag, een nieuwe wandeling en nieuwe indrukken!
Wandel4Daagse huren

Het is zelfs mogelijk om een Halfpension Arrangement tijdens uw verblijf te reserveren. Niet alleen de overnachting, maar ook elke dage een goed gevulde ontbijtmand, een heerlijk diner en andere extraatjes zijn dan bij de prijs inbegrepen!

 • Standaard

  Wandel4Daagse 6 dagen

  Bekijk de actuele prijs

  ✔️ Ruime plaatsen
  ✔️ 4 ampère stroom
  ✔️ Wateraftappunt op het veld
  ✔️ Gratis douche & warm water

  Boek nu
 • Comfort

  Wandel4Daagse 6 dagen

  Bekijk de actuele prijs

  ✔️ Plaatsen van +/- 120m2
  ✔️ 10 ampère stroom
  ✔️ CAI-, water-, en rioolaansluiting
  ✔️ Gratis douche & warm water

  Boek nu
 • Alle types

  Wandel4Daagse 6 dagen

  Bekijk de actuele prijs

  ✔️ Plaatsen van +/- 125m2
  ✔️ 10 ampère elektra
  ✔️ Eigen sanitair met douche, toilet en wastafel
  ✔️ Wi-Fi tegen betaling

  Boek nu
 • Alle types

  1 week kamperen

  Bekijk de actuele prijs

  ✔️ Ruime plaatsen
  ✔️ Voorzien van elektra
  ✔️ Gratis Wi-Fi in de horeca
  ✔️ Deelname Wandel4Daagse mogelijk

  Boek nu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×