Fiets4Daagse 2020

Overnachten Reggestreek Fiets4Daagse 2020

Tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse – van 1 t/m 4 september 2020 – ontdekt je bijzondere streek tijdens jouw heerlijke fietsvakantie! Overijssel is namelijk dé fietsprovincie van Nederland en De Reggestreek is misschien wel de mooiste streek van Overijssel. Achter elke bocht is iets nieuws te ontdekken, van prachtige natuur tot charmante dorpjes en van bijzondere bezienswaardigheid tot authentiek boerenbedrijfje. Wil je na een dag heerlijk gefietst te hebben even helemaal tot rust komen, jezelf weer helemaal opladen en nagenieten van alle pracht en praal die je meegemaakt heeft? Kom dan overnachten bij Vakantiepark Mölke en boek een heerlijke ruime kampeerplaats of huur een comfortabele accommodatie. Vakantiepark Mölke beschikt over diverse soorten kampeerplaatsen, verschillende accommodaties en over vele faciliteiten en activiteiten die van jouw tocht heerlijke dagen een onvergetelijk verblijf maken!

Fiets4daagse

Kamperen tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse

Boek een Standaard, Comfort of Supercomfort Kampeerplaats (camping met privé sanitair!) op Vakantiepark Mölke en geniet na afloop van een dag heerlijk fietsen tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse van alle gezelligheid die op de ruime kampeervelden van Vakantiepark Mölke te vinden zijn. Kom in contact met andere fietsers of kom juist helemaal tot rust en laadt jezelf weer op voor een nieuwe prachtige dag vol fietsplezier!

Kampeermogelijkheden

 • Standaard Kampeerplaats
 • Comfort kampeerplaats
 • Super comfort Kampeerplaats
 • Trekkerstarief
Prijs en beschikbaarheid

Bekijk hier de prijs en beschikbaarheid voor de fiets4daagse.

Zoek & boek

Huisje huren tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse

Wil je blijven overnachten tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse, maar heb je liever iets meer luxe en comfort? Boek dan een comfortabele accommodatie op Vakantiepark Mölke! Huur een comfortabele Mobile home, een luxe chalet met sauna, een bijzondere ingerichte Bungalowtent of een authentieke en charmante Reggehooiberg. Op Vakantiepark Mölke zijn bovendien vele faciliteiten en activiteiten te vinden, zodat jouw verblijf van alle gemakken voorzien is!

 • Comfortabele Mobile Homes
 • Luxe chalets (ook met sauna!)
 • Bijzondere ingerichte Bungalowtenten
 • Authentieke Reggehooibergen
Prijs & beschikbaarheid

Bekijk hier de prijs en beschikbaarheid voor de fiets4daagse.

Zoek & boek

Reggestreek Fiets4Daagse

Tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse ontdek je vier dagen lang wat de Reggestreek – misschien wel het mooiste stukje van Overijssel – te bieden heeft. Op de grens van Overijssel en Salland ontdek je de meest prachtige natuur, met heerlijke bossen, uitgestrekte heidevelden en weilanden en bijzondere flora en fauna. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug maakt een groot deel uit van uw fietsroutes, want dit prachtige natuurgebied móet je wel ontdekken als je in De Reggestreek komt fietsen. Onderweg kun je bovendien vele verschillende bezienswaardigheden bekijken en bezoeken en natuurlijk fiets je ook delen van de fietsroutes langs het idyllische riviertje De Regge, het riviertje waaraan de prachtige Reggestreek haar naam te danken heeft!

 • Ontdek Twente en Salland
 • Fietsen langs het idyllische riviertje De Regge
 • Ontdek het adembenemende Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
 • Heerlijk fietsen door de bossen en door uitgestrekte heidevelden en weilanden
 • Bijzondere flora en fauna
 • Bijzondere bezienswaardigheden zoals de Enterse Zomp, authentieke ijsboerderij, biologische boerderij met indrukwekkende Black Angus-koeien en de prachtige Pelmolen in Rijssen
Tip: Fietsen met GPS
Wil je eens op een andere manier een Fiets4Daagse fietsen? Maakt dan gebruik van GPS! De routes van de Reggestreek Fiets4Daagse zijn allemaal als GPS-routes beschikbaar, dus misschien is dit dé kans om het fietsen met GPS te ontdekken! Wil je hier wat hulp bij? Er worden workshops gegeven en zijn er GPS toestellen te leen bij WayPoint in Notter, een paar kilometer vanaf de start- en overnachtingsplaats bij Vakantiepark Mölke.

Het is zelfs mogelijk om een Halfpension Arrangement tijdens jouw verblijf te reserveren. Niet alleen de overnachting, maar ook elke dage een goed gevulde ontbijtmand, een heerlijk diner en andere extraatjes zijn dan bij de prijs inbegrepen!

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×