Strongmanrun Hellendoorn

Neem je deel aan de Strongmanrun of Strongsisterrun of kom je de bikkels die hieraan deelnemen aanmoedigen? Maak er dan niet alleen een leuke dag van, maar een gezellig weekendje weg en kom rondom de Strongmanrun overnachten op Vakantiepark Mölke in Zuna.

Huisje huren tijdens Strongmanrun

Wil je je in alle rust voorbereiden op de prestatie die je wilt gaan leveren en wil je niets aan het toeval overlaten? Verzorg jezelf dan goed en boek een overnachting in een comfortabele accommodatie op Vakantiepark Mölke. Op ons vakantiepark vind je verschillende soorten accommodaties zoals Mobile Homes, Bungalettes en verschillende Glamping mogelijkheden die te huur zijn tijdens de Strongmanrun. Onze Reggehooibergen en een deel van onze Bungalettes  beschikken zelfs over een sauna!

Doe je met een groep vrienden, kennissen of familie mee met de strongmanrun en wil je overnachten bij ons? Dan is dit uiteraard ook geen probleem, bekijk ons aanbod groepsaccommodaties en maak er een mooi weekend van!

Boek snel je luxe accommodatie*

* Deelname aan de Strongmanrun dien je zelf te regelen door aanmelden via de website van de StrongmanRun of de StrongSisterRun

Zoek & boek

Kamperen rondom de Strongmanrun

Vakantiepark Mölke is een camping die dichtbij het parcours van de Strongmanrun is gelegen. Rondom de Strongmanrun kun je met je eigen kampeermiddel heerlijk kamperen op onze prachtige en ruime kampeerplaatsen. Je kunt hierbij kiezen uit 3 verschillende typen, van een standaard kampeerplaats tot een kampeerplaats met privé sanitair!

Op onze prachtige kampeerplaatsen met veel privacy en een prachtige ligging kun je je in alle rust voorbereiden op de run, kun je heerlijk nagenieten van de prestatie die je hebt geleverd en op de camping is ook nog eens ontzettend veel te doen om er rondom de Strongmanrun een gezellig weekend van te maken!

Kampeermogelijkheden

  • Standaard Kampeerplaats
  • Comfort kampeerplaats
  • Supercomfort Kampeerplaats
Boek nu je kampeerplaats*

* Deelname aan de Strongmanrun dien je zelf te regelen door aanmelden via de website van de StrongmanRun of de StrongSisterRun

Zoek & boek

Vakantiepark Mölke

Ons vakantiepark ligt op steenworp afstand van het parcours van de Strongmanrun en is de ideale uitvalsbasis voor dit prachtige evenement. Je kunt bij ons kamperen op ruime kampeerplaatsen of een comfortabele accommodatie huren en tijdens het verblijf kun je gebruik maken van tal van faciliteiten, activiteiten en voorzieningen. Vakantiepark Mölke is namelijk een verrassend compleet vakantiepark dat ook nog eens prachtig gelegen is. Op onze camping kun je helemaal tot rust komen voor en na de ‘run’, maar tegelijkertijd is er ook juist van alles te doen om jouw weekendje Strongmanrun compleet, gezellig, actief en aangenaam te maken!

topevenementen-in-overijssel-strongmanrun
Korting voor deelnemers Strongmanrun

Doe je mee aan de Strongmanrun en boek je een weekend (minimaal 2 nachten) in een verhuuraccommodatie, dan ontvangt je bij aankomst een waardebon van € 10,00. Deze kan besteed worden in het restaurant, snackbar, activiteitenbalie of bowling. Hoe werkt het? Maak een online reservering, stuur een e-mail naar info@molke.nl met daarin het reserveringsnummer van de StrongmanRun. Dit geldt alleen voor boekingen gemaakt via onze eigen website www.molke.nl

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×