Mölke

Vacature Shiftleider Campteam

Vacature: Shiftleader Campteam

Een leuke bijbaan voor in het lente, zomer en herfstseizoen!

Zoek jij een lekkere buitenbaan? Ik denk dat je die dan bij deze gevonden hebt! Lees gauw verder.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Bij Mölke is er vanalles te beleven: we zijn een 5-sterren vakantiepark, een partycentrum en bieden allerlei leuke activiteiten aan! Jij werkt in het campteam. Dit team zorgt ervoor dat onze gasten blij zijn, dat is waar het in 't kort op neer komt 🥳 Jouw team gaat op pad om onze gasten te begroeten en welkom te heten, je zorgt ervoor dat kleine probleempjes gefixt worden met een glimlach en springt bij op onze verhuurafdeling of in de winkel wanneer dat nodig is!

Ben jij lekker vrolijk, vind je het leuk om te zorgen voor een fijne sfeer en heb je zin om er met ons campteam lekker voor te gaan dit seizoen? Laat dan gauw van je horen!

En dit kan je van ons verwachten!

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Je krijgt hierbij een prima salaris en allerlei fijne extra's, zoals:

  • Work hard, play harder! Iedere maand organiseren we een verwenmoment voor jou! Wat dacht je van een massage onder werktijd? Een bierproeverij of een carwash op locatie?
  • Iedere woensdag bootcampen we samen onder begeleiding van onze eigen trainer! Je mag altijd aansluiten bij de training, ook als je die dag niet aan het werk bent.
  • Lekker werken in het zonnetje met een gezellig, jong team!

Jouw sollicitatie

Iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteer hieronder direct. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Dit is werken bij Mölke | volgens Linda!

"Hi, ik ben Linda. Ik werk op het Mölke als animatiecoördinator. Mölke is een supergezellig bedrijf en er liggen veel mogelijkheden voor je. In de zomer begeleid ik het animatie team en de activiteiten, maar in de winter loop ik met een dienblad rond. Elke dag is anders waardoor het altijd een feestje blijft om naar het werk toe te gaan. Werken op een vakantiepark voelt als zelf vakantie hebben!"

 

Dit is werken bij Mölke I volgens Tessa!

"Mölke voelt voor mij als één grote familie! Je werkt veel met collega’s van andere afdelingen samen, wat ervoor zorgt dat je veel contact hebt met elkaar. Dit zorgt voor een hele leuke en gezellige werksfeer! Het contact met de gasten in het restaurant vind ik ook erg leuk. Naast het werk in het restaurant, sta ik ook op partijen of bij de bowlingbaan. Dit zorgt ervoor dat mijn werk in de bediening zeer divers is, waardoor ik mij elke dag weer beter kan ontwikkelen."

Kom jij ons gezellige team versterken? 

 

Stippel alvast je route uit naar jouw droombaan!