Mölke
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst

Vacature Nachtwaker

  • Een leuke, uitdagende baan
  • Werken in vakantiesferen
  • Perfect te combineren met hobbies of studie

Vacature: Nachtwaker

Hey nachtbraker. Leuk dat je deze vacature bekijkt! Zoek je een baan, in de nacht, op een leuke plek waarbij we ook nog leuke dingen te doen hebben voor je in de nacht? Dan ben je hier goed! Je kunt aan het werk in de weekenden en in vakantieperioden kun je ook op andere dagen aan de slag.

Mölke ligt in Zuna, tussen Rijssen en Nijverdal aan de Regge. Bij Mölke is er van alles te beleven: we zijn een 5-sterren vakantiepark, een partycentrum en bieden allerlei leuke activiteiten aan.

Als nachtportier ben je het aanspreekpunt voor gasten welke op een later tijdstip arriveren dan onze front-office open is en houd je toezicht op het terrein. Ook reageer je op binnengekomen mailtjes. Daarnaast start je in de vroege ochtend alvast het ontbijt op, zodat we dit op tijd kunnen bezorgen en we in de ochtend warme broodjes kunnen verkopen.

Wij zoeken een volwassen nachtbraker met verantwoordelijkheidsgevoel. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar we zoeken wel secure teamleden.

Ben jij lekker vrolijk, netjes en heb je zin om met ons samen gave vakanties te organiseren? Laat dan gauw van je horen via onderstaand formulier.

Dit ben jij

  • Vrolijk, maakt een praatje met gasten en medewerkers en hulpvaardig;  
  • Flexibel inzetbaar. Wij werken juist ook in het weekend en in de avonden, feestdagen en in vakantieperiodes;
  • Een teamplayer en een echte aanpakker! We doen het samen!;
  • Veeleisend als het kwaliteit betreft: jij wil dat een huisje perfect schoon is voor onze gast.

Dit bieden we jou

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Je krijgt hierbij een goed salaris en allerlei fijne extra's, zoals;

  • Werken in de avond: deze baan is perfect te combineren met je school of hobbies! De werktijden starten v.a. ca 22:00 uur tot ca. 07:00.
  • Werken op een vakantiepark is werken in een hele leuke sfeer. Je maakt van alles mee. We zijn een klein dorpje waar iedere dag leuke dingen gebeuren.
  • En dat goede salaris start v.a. € 12,50. Stijging afhankelijk van de leeftijd.
 

Solliciteer makkelijk en snel

Mölke is 50 jaar, dat vierden we. Bekijk de aftermovie

Kom jij ons gezellige team versterken? 

Stippel alvast je route uit naar jouw droombaan!