Mölke

Vacature Marketingmedewerker

Vacature: Marketingmedewerker

Een bijbaan voor het hele jaar!

Hi vrolijke creatieveling, wat leuk dat je deze vacature hebt gespot! Zoek jij een afwisselende baan voor ca. 2-3 dagen in de week? Dan zit je hier goed!

Als marketingmedewerker bij Mölke zorg je er samen met ons kleine, gezellige marketingteam voor dat heel Nederland ons geliefde plekje in Zuna kent! Jij helpt hierbij door te werken aan onze website, het schrijven van social media posts, het maken van advertenties en door ervoor te zorgen dat onze vakantiehuisjes overal goed zichtbaar zijn. We zouden het fijn vinden als je een vlotte pen meebrengt naar Zuna, je secuur kan werken en je beschikt over een flinke dosis creativiteit! (Bezig zijn met) een opleiding in de richting marketing of communicatie is extra fijn.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Bij Mölke is er vanalles te beleven: we zijn een 5-sterren vakantiepark, een partycentrum en bieden allerlei leuke activiteiten aan. Bij Mölke hoort nog een andere locatie, namelijk Buitenplaats Holten. Op dit natuurrijke vakantiepark aan de Holterberg kan je luxe vakantiehuizen vinden. Jij werkt vanuit Zuna aan de marketing van beide parken: samen met ons zet jij Mölke en Buitenplaats Holten op de kaart!

 
 

Wordt jij net zo blij van een strakke Instagram feed als wij? Dan zijn we misschien wel een match! ⤵

Iphone

En dit kan je van ons verwachten!

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Je krijgt hierbij een prima salaris en allerlei fijne extra's, zoals:

  • Work hard, play harder! Iedere maand organiseren we een verwenmoment voor jou! Wat dacht je van een massage onder werktijd? Een bierproeverij of een carwash op locatie?
  • Iedere woensdag bootcampen we samen onder begeleiding van onze eigen trainer! Je mag altijd aansluiten bij de training, ook als je die dag niet aan het werk bent.
  • De allermooiste pauzewandelingen in de Twentse natuur.
  • Digitaal knutselen onder werktijd! 🥳
  • Je kan ca. 2 dagen per week aan de slag binnen ons marketingteam, op vaste- of flexibele dagen. Deze baan is daardoor perfect te combineren met jouw (marketing)studie!
  • Knuffels van Tommie, onze kantoorhond!

Jouw sollicitatie

Ben jij een enthousiast en kan je niet wachten om ons te komen ondersteunen? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteer hieronder direct. ⤵

Stuur bij je motivatie een link van je CV via bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox of WeTransfer. Of mail deze naar vacatures@molke.nl

Dit is werken bij Mölke | volgens Julia!

"Werken bij Mölke betekent voor mij werken in een dynamische omgeving met de leukste collega’s! Geen dag is hetzelfde en dat is wat het zo leuk maakt. Elke dag leer je iets nieuws en zorg je ervoor dat de gasten een onvergetelijke tijd hebben! Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat de gast alleen nog maar hoeft te genieten. Slowliving noemen we dat!"

Dit is werken bij Mölke | volgens Merlijn!

"Hi, ik ben Merlijn. Mölke is bij mij al lang bekend. Een aantal jaar geleden heb ik hier stage gelopen bij de Front Office en dit is me super goed bevallen. Na mijn stage mocht ik blijven en heb ik nog een jaar gewerkt in de Horeca. Top dat dit ook gewoon kon vanuit een stage! Nu volg ik een opleiding waarbij ik weer een Front-Office stage moest volgen. Mölke zat nog altijd in mijn hoofd. Het leuke, jonge team, de verschillende werkzaamheden en het persoonlijke contact met de gasten. Ik besloot terug te komen voor mijn tweede stage! Nieuwe collega's, een nieuwe werkplek en een heel vernieuwd park, en nog steeds net zo leuk!"

 

Kom jij ons gezellige team versterken?

Benieuwd waar zonnig ☀️ Zuna ligt?