Vacature: Facilitaire dienst

 32 -38 uur per week 

Mölke Recreatie (www.molke.nl) is een familiebedrijf gelegen in Zuna tussen Rijssen en Nijverdal aan het riviertje de Regge. We zijn een veelzijdig recreatiebedrijf met o.a. een vakantiepark, partycentrum, kindvriendelijk restaurant en bieden verschillende dagactiviteiten aan: bowlen, varen op de Regge en veel meer.  Voor versterking van ons facilitaire team zijn wij opzoek naar een nieuwe collega.  

In deze functie ben je een onmisbare schakel in het werkproces en ben je verantwoordelijk voor alle technische aspecten binnen ons vakantiepark.  Lekkende kranen, kapotte lampjes een ingewikkelde storing in de bowlingbaan? Geen probleem, jij regelt het!  Je doet alles voor tevreden gasten; dat is dan ook direct wat ons werk zo leuk maakt. Iedere dag werk jij mee aan een onvergetelijke herinnering voor onze gasten. Leuk voor jou: bij ons is geen dag hetzelfde. 

Dit ben jij

 • Je hebt een enorme alleskunner, je bent van nature handig en technisch onderlegd; 
 • Je bent sociaal, hulpvaardig en altijd lekker vrolijk: dat willen we namelijk ook overbrengen op onze gasten; 
 • Je ziet werkzaamheden liggen en houdt van uitdagingen; 
 • Flexibele inzetbaarheid (zowel dag/avond/weekenden, feestdagen & vakanties); 
 • Je bent geordend, goed in multitasking en kunt prioriteiten stellen; 
 • Ook al werk je graag zelfstandig, je vindt collega’s belangrijk en je draagt bij aan een goede teamsfeer; 

Dit ga je doen:

 • Opheffen van storingen en uitvoeren van reparaties aan vakantiehuisjes; 
 • Onderhoud van diverse vakantiehuisjes; 
 • Inventaris- & voorraadbeheer; 
 • Inkoop; 
 • Meewerken aan vernieuwende projecten op het park; 

Dit bieden we jou

Een bijzondere werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden, jij en wij. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien. Mölke is ambitieus, naast ons vakantiepark in Zuna hebben we ook een 2e locatie in Holten, hier vertellen we je graag meer over.  

Ook niet geheel onbelangrijk is een goed salaris conform CAO-verblijfsrecreatie met een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie.  

Ben jij een duizendpoot met twee rechter handen? Heb je affiniteit met vakantie vieren? Ben je daarnaast flexibel en stel je kwaliteitsverbetering en gasttevredenheid als voorwaarde in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw sollicitatie

Je sollicitatiebrief met C.V. kun je mailen aan vacatures@molke.nl, t.a.v. Denise van de Maat, Molendijk 107, 7466 PD  ZUNA/NIJVERDAL 

tel: 0548-512743. 

 

Stippel alvast de route uit naar jouw nieuwe baan!