Mölke

Vacature Bijbaan Techniek en Groen

 • Ongekend fijne werksfeer
 • Werken in de buitenlucht, met je zonnebril op 😎
 • Maandelijkse verwenmomentjes

Bijbaan: Techniek en Groen

Hi aanpakker, wat leuk dat je deze vacature hebt gespot! Zoek jij een verantwoordelijke baan in een leuk team? Dan zit je hier goed! Lees gauw verder...

Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat ons terrein er altijd piekfijn bij ligt? En de grasmat er als een biljard laken bij ligt? En heb je een passie voor het onderhouden van tuinen? Wij zoeken een student die ons ondersteund in de werkzaamheden.  

Als medewerker groenvoorziening maak je onderdeel uit van ons technische team. Jullie zorgen ervoor dat alles in orde blijft en alles in orde komt, zodat vakantiegasten kunnen genieten van alles wat ons terrein en de omgeving te bieden heeft. En voor dit team, zoeken we stagiaire(s) die samen met het team ervoor werkt op onze 2 vakantieaparken: Vakantiepark Mölke & Buitenplaats Holten. 

Over Mölke en Buitenplaats Holten 

We zijn een jong bedrijf waarin we doen wat wij gaaf en stoer vinden en zijn fan van onze omgeving: TwenteZuna en De Regge.  

Mölke is een 5 sterren vakantiepark met vele luxe accommodaties, zoals boomhutten, river cabins, wellnesshuisjes en kampeerplaatsen (met privé sanitair). Maar dat is niet alles: bij Mölke hebben wij ook een partycentrumstreekwinkel en verhuren we stoere activiteiten als green buggy’s en fluisterbootjes. En alles moet technisch onderhouden worden.  

Buitenplaats Holten is een kleinschalig luxe vakantiepark aan de Holterberg. Hier verhuren we luxe vakantiehuizen (met hottub) en wellnesshuisjes. Dit park is net als Mölke het gehele jaar geopend. Iedere dag proberen we ons bedrijf te verbeteren. Ons technische team heeft hier eigenlijk altijd wel een rol in. En daarbij zoeken we versterking.  

Wat ga je bij ons doen?  

 • Het aanbrengen van beplanting;   
 • Het verzorgen van ons groen (gras, beplanting, tuinen);   
 • Aanleggen van tuinen inclusief sfeerelementen middels het gebruik van natuurlijke materialen: kampvuurplekken, BBQ-spots, prikverlichting, hangmatten etc.; 
 • Ondersteunen van de technische dienst bij het plaatsen van vakantiewoningen;
 • Ondersteunen van de technische dienst bij grondwerkzaamheden, waarbij infrastructuren aangelegd worden;  
 • En nog veel meer. Want het technische en groen team is het hart van het bedrijf, en dat klopt iedere dag anders.  

Dit ben jij

 • Iemand die d’r vol voor wil gaan met ons;
 • Iemand die d’r vol voor wil gaan met ons;
 • Iemand die d’r vol voor wil gaan met ons;
 • Iemand die d’r vol voor wil gaan met ons.

Dit bieden we jou 

 • Een uitdagende stage met veel ruimte voor eigen initiatief en meetbaar resultaat; 
 • Stagevergoeding; 
 • Een gemoedelijke prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s; 
 • Baankansen.  

Stagevacature: Techniek en groen

Hi vrolijke enthousiasteling, wat leuk dat je deze vacature hebt gespot! Wil jij een afwisselende stage in een supergezellig team? Dan zit je hier goed! Lees gauw verder...

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Bij Mölke is er vanalles te beleven: we zijn een 5-sterren vakantiepark, een partycentrum en bieden allerlei leuke activiteiten aan!

Als stagiaire in ons technische team houd je je bezig met allerlei verschillende werkzaamheden op ons vakantiepark. De ene dag help je met het plaatsen van een nieuwe vakantiewoning, de andere dag zorg je ervoor dat het groen er mooi bij ligt of verhelp je met jouw team storingen op het park. Ben je ergens heel erg goed in? Je kan alles met ons overleggen en doorgroeien is ook zeker mogelijk! Geen dag is hetzelfde, maar 1 ding is zeker: iedere dag is een feestje!

Ben jij lekker vrolijk, houd je van vakantie en heb je zin om ons technische team te komen ondersteunen? Laat dan gauw van je horen!

En dit kan je van ons verwachten!

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Je krijgt hierbij een prima salaris en allerlei fijne extra's, zoals:

 • Work hard, play harder! Iedere maand organiseren we een verwenmoment voor jou! Wat dacht je van een massage onder werktijd? Een bierproeverij of een carwash op locatie?
 • Iedere woensdag bootcampen we samen onder begeleiding van onze eigen trainer! Je mag altijd aansluiten bij de training, ook als je die dag niet aan het werk bent.
Jouw sollicitatie

Ben je enthousiast en ben jij in staat om onze gasten een onvergetelijk tijd te geven? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteer hieronder direct. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Kom jij ons gezellige team versterken?

Stippel alvast je route uit naar jouw droombaan!