Mölke
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst

Vacature Beheerder Buitenplaats Holten

  • Een unieke baan in vakantiesferen
  • Werken en verblijven
  • Perfect voor gastvrije rustzoekers

Vacature: Beheerders Buitenplaats Holten

Voor Vakantiepark Buitenplaats Holten zoeken wij een beheerder, of beheerderspaar. Dit kleinschalige vakantiepark bestaat volgend jaar uit 55 vakantiewoningen en ligt op een prachtige plek aan de Holterberg.

Wie zijn we

We zijn een familiebedrijf dat bestaat uit 2 vakantieparken. Vakantiepark Mölke in Zuna en in Holten Vakantiepark Buitenplaats Holten. De parken liggen dichtbij elkaar. Buitenplaats Holten richt zich op de levensgenieter welke houdt van natuur en actief bezig zijn. Op het park staan wellnesshuisjes, vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen en er is een zwembad en ontvangstruimte.

Mölke is een park dat zich richt op de jonge gezinnen met jonge kids. Het park heeft veel faciliteiten voor deze doelgroep.

Wat zoeken we?

Buitenplaats Holten en Mölke wordt gerund door een enthousiast team. Aanvullend hierop zoeken we een beheerder voor Buitenplaats Holten welke onze gasten kan ontvangen, uitleg geeft over het park en de omgeving en helpt bij het oplossen van kleine storingen. Je bent ook in de avonduren en in het weekend een aanspreekpunt voor onze gasten. Je handelt pro-actief en zorgt er samen met ons team voor dat het een vakantiepark is van hoog niveau dat past in de omgeving.

We vinden het belangrijk dat je:

- Je jezelf altijd erg gastvrij weet op te stellen;

- In het Nederlands goed kunt communiceren en je je ook kunt redden met Duitse en Engelse gasten;

- Zowel doordeweeks als in het weekend ben je beschikbaar.

Wat bieden we je:

In ruil hiervoor bieden we een vergoeding per maand aan inclusief een vakantiewoning op Buitenplaats Holten. Op deze manier kun je genieten van een eigen vakantiewoning en van de prachtige omgeving van de Buitenplaats. Zo ben je voor gasten ook zichtbaar en aanwezig.

Waar je nu woont, maakt niet uit. Een voorliefde voor onze streek en een woning dichtbij kan wel helpen in de flexibiliteit en beschikbaarheid die we belangrijk vinden. Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar vacatures@buitenplaatsholten.nl

 

Solliciteer makkelijk en snel

Mölke is 50 jaar, dat vierden we. Bekijk de aftermovie

Kom jij ons gezellige team versterken? 

Stippel alvast je route uit naar jouw droombaan!