Vacature: Animatiemedewerker

Hi vrolijke energiekeling, wat leuk dat je deze vacature hebt gespot! Zoek jij een creatieve baan in een gezellig team? Dan zit je hier goed. Lees gauw verder.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Ons bedrijf is een veelzijdig recreatiebedrijf met een 5-sterren vakantiepark, partycentrum met kindvriendelijk restaurant. Mölke is een bruisend en ambitieus bedrijf, waar gastvrijheid natuurlijk hoog in het vaandel staat.

Als animatiemedewerker verzorgd je het animatieprogramma voor onze kleinste parkgasten en bent ervoor verantwoordelijk dat zij een toptijd beleven bij ons. Voor deze functie zoeken we een enorm creatieve geest die elke dag wakker wordt met een nieuw idee! Zich super verantwoordelijk voelt en activiteiten of speciale weekenden vlekkeloos en met mega veel enthousiasme kan uitvoeren. Iedere dag ga jij voor onvergetelijke herinneringen voor onze (kleine) gasten. Leuk voor jou: bij ons is geen dag hetzelfde!  

Ben jij enorme entertainer met organisatietalent en heb je affiniteit met vakantie vieren? Als je daarnaast graag de handen uit de mouwen steekt dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij

  • (Bezig met een) HBO of MBO opleiding (min. niveau 4); 
  • Een enorme entertainer, niets is jou te gek; 
  • Je bent sociaal, hulpvaardig en altijd lekker vrolijk: dat willen we namelijk ook overbrengen op onze gasten; 
  • Flexibele inzetbaarheid (o.a. weekenden en vakanties); 
  • Teamplayer, je goed samenwerken en met iedereen overweg; 
  • Je spreekt Engels en/of Duits (geen must, maar wel een pluspunt); 

Dit ga je doen:

  • Begeleiden en uitvoeren van animatie-activiteiten; 
  • Begeleiden en uitvoeren speciale weekenden zoals o.a. vader-zoonweekend & FC-weekend; 

Dit bieden we jou

Een bijzondere werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden. In deze omgeving kun jij je jezelf ontplooien en groeien. Mölke is ambitieus, hier vertellen we je graag meer over.  

Wat je er ook bij krijgt is een goed salaris conform CAO-verblijfsrecreatie met een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij deze functie. 

Jouw sollicitatie

Het sollicitatieproces zie er bij ons zo uit: Je stuurt ons een filmpje toe waarin je ons vertelt of laat zien waarom jij deze baan graag zou willen. Stuur ook jouw CV even mee. Vervolgens plannen we een digitale afspraak met je in en laten je vervolgens weten of je lid wordt van ons team. Je kan jouw sollicitatie mailen naar denise@molke.nl. Hopelijk tot snel!

 

Stippel alvast de route uit naar jouw nieuwe baan!