Eten en drinken
Iets te vieren? Combineer het met een heerlijk koud en warm buffet. Wij hebben verschillende koud en warme buffetten voor u samengesteld. Uiteraard komen wij u graag tegemoet. Mocht uw buffet er niet helemaal tussen staan, schroom niet en neem direct contact met ons op. Wij stellen graag een buffet op maat voor u op.


Molenbuffet
Voorgerecht
- Tomatensoep met basilicum
- Boeren groentesoep
- Stokbrood, koude sauzen en kruidenboter
Hoofdgerecht
- Huzaren- en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
- Zalmsalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vissoorten
- Molenrauwkost
- Haring met ui en zure haring met augurk
- Achterham met meloen, gerookte kipfilet, rosbief met uienringen en gebraden rollade
- Varkenscarré met roomsaus
- Kipsaté
- Rollade met paprika-pepersaus
- Gemarineerde spareribs
- Friet
- Gebakken aardappelen
Nagerecht
Eventueel is het buffet uit te breiden met een spectaculair (ijs)dessertbuffet!


Reggebuffet
Voorgerecht
- Runderbouillon met diverse tuinkruiden
- Goed gevulde kippensoep met verse groenten
- Champignonsoep
- Diverse luxe broodsoorten geserveerd met koude sauzen en kruidenboter
Hoofdgerecht
- Huzaren- en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
- Zalmsalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vissoorten
- Seizoenssalade van verse sla, met diverse garnituren
- Molenrauwkost
- Achterham met meloen, gerookte kipfilet, rosbief met uienringen en gebraden rollade
- Schwarzwalder Schinken met meloen
- Haring met ui en zure haring met augurk
- Visspiegel met makreel, garnalensalade, gerookte zalmsnippers, zalmfilet, gravad lax en krab
- Huisgemaakte kophaassaté met satésaus en klapper
- Gebraden kiprollade met ananasstukjes
- Biefstukjes met champignons
- Gestoofde pangafilet met tomatensaus
- Tagliatelle pasta met roomsaus
- Gebakken aardappelen
- Friet
Nagerecht
Eventueel is het buffet uit te breiden met een grandioos (ijs)dessert buffet!


IJsvogelbuffet
Voorgerecht
- Huisgemaakte uiensoep
- Mosterdsoep met gebakken spekjes
- Tomatencrème soep
- Diverse luxe broodsoorten geserveerd met koude sauzen en kruidenboter
Hoofdgerecht
- Huzaren- en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
- Zalmsalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vissoorten
- Seizoenssalade van verse sla, met diverse garnituren
- Tonijnsalade
- Waldorfsalade
- Achterham met meloen, gerookte kipfilet, rosbief met uienringen en gebraden rollade
- Schwarzwalder Schinken met meloen
- Haring met ui en zure haring met augurk
- Visspiegel met makreel, garnalensalade, gerookte zalmfilet, gerookte paling, gravad lax,
- krab, grote garnalen, forel, heilbot en een hele gepocheerde zalm
- Boeuf Stroganoff
- Zalmfilet met Hollandaisesaus
- Kip piri piri
- Entrecote met gebakken garnituur
- Gebakken Aardappelen
- Rijst
- Friet
Nagerecht
Het buffet is eventueel uit te breiden met een grandioos (ijs)dessertbuffet.
Minder dan 20 personen?
Bent u met minder dan 20 personen? Geen probleem! U kunt dan bij ons heerlijk 3-gangen diner a la carte eten in het Dinercafé & Pannenkoeken voor € 28,-. Neem direct een kijkje in ons kindvriendelijke restaurant.




