Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in Overijssel

Bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest? Wij bieden tal van mogelijkheden voor een hilarisch vrijgezellenfeest. Kom bijvoorbeeld kanoën op de Regge of huur een fluisterbootje die u zelf mag besturen. Ook hebben wij een boog- en buksschietbaan. Bij minder weer kun je bij ons LED’s Go Showbowlen in de bowlingkelder. Eten en drinken kan in ons Dinercafé of huur een zaal, bijvoorbeeld het Finse grillhuisje waar je met een klein gezelschap heerlijk kunt grillen.

Activiteiten

Wij bieden diverse activitieten op de Regge aan. Zoals kanovaren en het huren van een fluisterbootje. Daarnaast is er een schietbaan waarop de nieuwe Robin Hood van de groep ontdekt kan worden door middel van het spel boog- en/of buksschieten. Binnen is er de mogelijkheid om te bowlen in een gave bowlingbaan met spetterende licht- en geluidseffecten. Naast deze activiteiten kun je bij ons ook een familiefiets huren. Op deze fiets kun je de omgeving op hilarische wijze verkennen. Benieuwd naar al onze activiteiten?

Eten en drinken

Wij hebben diverse arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest samengesteld. Deze kun je hieronder bekijken. Uiteraard maken we graag voor u een arrangement op maat. Neem hiervoor direct en vrijblijvend contact met ons op.

Uit eten & Bowlen

 3-gangen a la carte menu

 1 uur bowlen


Minimaal 4 tot maximaal 20 personen


v.a. € 31,50 p.p.

Fins grillhuis & Bowling

 Ontvangst met Reggebleu

 4 soorten vlees

 3 soorten salade op bord

 Frites

 Stokbrood met sauzen

 Sorbet

 Gehele avond vrij drinken

 Bowlen

Minimaal 8 tot maximaal 13 personen

TIP! € 49,50 p.p.

Fins grillhuis BBQ 

 Ontvangst met Reggebleu

 4 soorten vlees

 3 soorten salade op bord

 Frites

 Stokbrood met sauzen

 Sorbet

 Gehele avond vrij drinken

Tot maximaal 13 personen 

€ 42,50 p.p.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×