Verjaardag

Verjaardag vieren

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Viert u uw verjaardag dit jaar op bijzondere wijze? Wij bieden alle feest ingrediënten voor een geslaagde verjaardag. Kies één van onze sfeervolle zalen die eigentijds en modern zijn ingericht. In iedere zaal is het mogelijk heerlijk te barbecueën of te kiezen voor een overheerlijk buffet. Ook bieden wij steengrillen aan en braderijen. Kleinere groepen kunnen à la carte dineren in ons restaurant.

Activiteiten

Vier uw verjaardag in combinatie met een van onze leuke activiteiten. Verken de Regge op fluisterbootjes die u zelf mag besturen of huur de EMS Reggestroom rondvaartboot. Ook kunt u per kano de Regge verkennen. Naast deze wateractiviteiten kunt u bij ons LED’s Go Showbowlen in de bowlingkelder of boog- en buksschiketen op de schietbaan.

Offerte

Wilt u graag meer informatie? Wij passen graag het arrangement aan op uw persoonlijke wensen. Neem hiervoor direct vrijblijvend contact met ons op.  U kunt altijd een vrijblijvende afspraak plannen en een offerte opvragen. Wij helpen u graag.

Arrangementen

Speciaal voor u hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Deze arrangementen kunt u combineren met onze activiteiten.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×