Eten en drinken

Iets te vieren? Combineer het met een heerlijk koud en warm buffet. Wij hebben verschillende koud en warme buffetten voor u samengesteld. Uiteraard komen wij u graag tegemoet. Mocht uw buffet er niet helemaal tussen staan, schroom niet en neem direct contact met ons op. Wij stellen graag een buffet op maat voor u op.

Molenbuffet

Vanaf 20 personen - €23,95 p.p.

Voorgerecht

  • Tomatensoep met basilicum
  • Boeren groentesoep
  • Stokbrood, koude sauzen en kruidenboter

Hoofdgerecht

  • Huzaren- en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Zalmsalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vissoorten
  • Molenrauwkost
  • Haring met ui en zure haring met augurk
  • Achterham met meloen, gerookte kipfilet, rosbief met uienringen en gebraden rollade
  • Varkenscarré met roomsaus
  • Kipsaté
  • Rollade met paprika-pepersaus
  • Gemarineerde spareribs
  • Friet
  • Gebakken aardappelen

 

Nagerecht

Eventueel is het buffet uit te breiden met een spectaculair (ijs)dessertbuffet!

Reggebuffet

Vanaf 20 personen - €27,95 p.p.

Voorgerecht

  • Runderbouillon met diverse tuinkruiden
  • Goed gevulde kippensoep met verse groenten
  • Champignonsoep
  • Diverse luxe broodsoorten geserveerd met koude sauzen en kruidenboter

Hoofdgerecht

  • Huzaren- en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Zalmsalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vissoorten
  • Seizoenssalade van verse sla, met diverse garnituren
  • Molenrauwkost
  • Achterham met meloen, gerookte kipfilet, rosbief met uienringen en gebraden rollade
  • Schwarzwalder Schinken met meloen
  • Haring met ui en zure haring met augurk
  • Visspiegel met makreel, garnalensalade, gerookte zalmsnippers, zalmfilet, gravad lax en krab
  • Huisgemaakte kophaassaté met satésaus en klapper
  • Gebraden kiprollade met ananasstukjes
  • Biefstukjes met champignons
  • Gestoofde pangafilet met tomatensaus
  • Tagliatelle pasta met roomsaus
  • Gebakken aardappelen
  • Friet

Nagerecht

Eventueel is het buffet uit te breiden met een grandioos (ijs)dessert buffet!