Bowlen en eten

Bowlen

Partycentrum Mölke biedt de mogelijkheid om een arrangement bowlen en eten te nemen. Bowlen bij het Mölke is een unieke belevenis. Dit komt door de combinatie van de moderne witte banen en LED verlichting. Bij Mölke noemen we dat Showbowlen.  De bowlingbanen zijn volledig geautomatiseerd en scores worden automatisch bijgehouden. Er hangen schermen boven de banen waarop je alles kunt zien. De bowlingbaan heeft een eigen bar en audiosysteem en bevindt zich in de kelder, onder de binnenspeelplaats. Ook is er gedacht aan de kinderen, hiervoor zijn er speciale bumpers langs de banen zodat de bal er niet uit zal rollen, en is er een glijbaan voor de ballen waarvan de kinderen de bal af kunnen rollen.

Eten

Bij de bowlingbaan zelf is er een gezellige horecamogelijkheid, er is een bar en er zijn tafeltjes waaraan je kunt zitten. Maar je kunt er ook voor kiezen om gezellig in het kindvriendelijk restaurant te komen eten. Zijn jullie met een grotere groep? Dan is er ook een mogelijk tot het huren van een zaal waar je gezellig met elkaar kunt zitten, afgescheiden van andere mensen. Groepen tot 13 personen kunnen er tevens voor kiezen om het bowlen te combineren met grillen in het Finse grillhuisje!

Bowlen en eten arrangementen

Voor het bowlen en eten zijn er verschillende arrangementen mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een 3 gangen menu a la carte in combinatie met bowlen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te gaan bowlen in combinatie met een buffet , of kies uit één van de dagprogramma’s. Het is zelfs mogelijk om in overleg een eigen programma samen te stellen met meerdere activiteiten die te doen zijn bij ons.

 
Vraag nu je offerte of reservering aan
 

Bowlen bij vakantiepark Mölke

 

Kom jij ook?

Kom gezellig bowlen in combinatie met heerlijk eten. Bij partycentrum Mölke kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Reserveer nu