Familiedag

Het hele bedrijfsgezin

Geef het moraal van je personeel een flink boost door een familiedag te organiseren. Bij een familiedag nodig je de kinderen van je personeel uit om er gezamenlijk een leuke dag van te maken. Vier je familiedag met het bedrijf bij ons. Wij hebben vele goede faciliteiten waardoor iedereen zich gegarandeerd vermaakt. Bekijk hieronder verschillende arrangementen die wij voor je hebben samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om een familiedag op maat samen te stellen. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Activiteiten

De kids kunnen zich bij ons goed vermaken. Wij hebben een binnenzwembad, binnenspeeltuin, all-weather sportveld en bowlingbanen. Ook zijn er vele buitenspeeltuinen. Daarnaast kan er in fluisterbootjes over de Regge worden gevaren. De meer sportievere collega’s kunnen per kano de Regge verkennen. Bovendien kan het recreatieteam diverse activiteiten voor de kinderen organiseren.

 

Eten en drinken

Eten en drinken kan in één van onze zalen in het partycentrum. Wij bieden diverse zalen aan, geschikt voor iedere groepsgrote. Dineren kan in buffetvorm of geniet van een heerlijke barbecue, vers bereid uit eigen keuken.

 

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×