Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren? Een bedrijfsfeest waar nog jaren over nagepraat wordt en waar iedereen direct weer een energieboost van krijgt? Organiseer je bedrijfsfeest dan bij Partycentrum Mölke! Lekker eten en drinken, prachtige zalen, leuke en uitdagende activiteiten en een gastvrije en gezellige sfeer. Dit bedrijfsfeest in Overijssel boek je in Zuna, direct aan het riviertje De Regge en in een prachtige omgeving die zich perfect leent voor diverse activiteiten!

Bedrijfsfeest in Overijssel met veel activiteiten

Binnen de provincie op zoek naar een bedrijfsfeest? Overijssel heeft veel te bieden als je bezig bent met het organiseren van een bedrijfsfeest! Twente beschikt namelijk over het kronkelende riviertje De Regge, die zich uitermate goed leent voor leuke activiteiten. Bij Partycentrum Mölke kun je bijvoorbeeld je personeelsfeest opleuken met een kanotocht op de Regge. Wil je een iets minder inspannend bedrijfsfeest? Dan is het ook mogelijk om fluisterbootjes te huren of een rondvaart met rondvaartboot ‘EMS Reggestroom’ te maken. Ben je met een grotere groep? Kies dan bijvoorbeeld ook voor de hilarische fietstrein en maak er halverwege een wisselactiviteit van! Ook binnen heeft Partycentrum Mölke genoeg mogelijkheden voor een gezellig en uitdagend bedrijfsuitje. Speel bijvoorbeeld een bijzonder potje Showbowling of organiseer een compleet themafeest als bedrijfsfeest!

Mogelijke activiteiten tijdens jouw bedrijfsfeest:

đŸ›¶Kanovaren op De Regge of Fluisterbootje huren
â›”Rondvaartboot EMS Reggestroom
🌳Huifkartocht door de omgeving
đŸčBoog- en buksschieten
đŸŽČOud-Hollandse Spelen
📜GPS-tocht
đŸ”«Klootschieten
🎉Compleet themafeest
😁en nog veel meer mogelijkheden die op maat te organiseren zijn!

Culinair bedrijfsfeest

Lekker eten en drinken tijdens je bedrijfsfeest? In de eigen keuken van Partycentrum Mölke worden de lekkerste lunches, menu’s, buffetten en desserts gemaakt. Of kom lekker barbecueĂ«n of grillen, ook altijd een zeer geslaagde invulling van een bedrijfsuitje!

Eten en drinken tijdens je bedrijfsfeest:

  • Diverse Warm & Koud Buffetten
  • Verschillende Dinerbuffetten
  • Stamppotbuffetten
  • Barbecue en Grill Buffetten
  • À la carte restaurant

Bedrijfsfeest reserveren

Wil je een bedrijfsfeest bij Partycentrum Mölke reserveren of gewoon informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we zullen je zoveel mogelijk helpen om je bedrijfsuitje onvergetelijk te maken voor jou en al je collega’s en medewerkers!

 

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×