Mölke

Nieuwe accommodaties

Nieuwe accommodaties

Op deze pagina vind je de nieuwste accommodaties van 2022! 🙌 Droom lekker weg in de Dream suite of ga voor die unieke wellnesservaring in de Wellness Boutique. Hier is het altijd weekend! 🥳

Dream suite 

Kom helemaal tot rust in onze nieuwe Dream suite! Deze knusse en fijne suite is volledig ingericht voor twee personen met eigen privésanitair. Een hele comfortabele accommodatie voor iedereen!

 
 

Boutique suite

Deze fijne glampingaccomodatie is echt van alle gemakken voorzien. Deze suite is geschikt voor twee personen en biedt alle comfort voor een onbezorgd weekendje weg!

 
 

Wellness Boutique

Sterren kijken vanuit de hottub en even helemaal ontspannen in de sauna. De Wellness Boutique is van alle gemakken voorzien! Hier beleef je een unieke wellnesservaring, met uitzicht over het Twenste landschap!

 
 

Blij in de wei tent 

Deze gezellig ingerichte belltent bieden je alle comfort voor een vakantie midden in de natuur, met eigen privé sanitair!

 
 
 
 

Happy Oak Lodge 

Een heerlijk ruim natuurhuisje! In de Happy Oak Lodge ervaar je het buitenleven, tijdens elk seizoen! Deze Lodge is geschikt voor ieder gezelschap en kan ook als groepsaccommodatie worden verhuurd. 

 
 
 

Riverdome 

Overnacht in deze bijzondere Dome en kom volledig tot rust onder de sterren! Je kijkt uit over de prachtige velden en de Regge.

 
 
 
 

Safaritent 

In deze stoere tenten beleef je een geweldige buiten- en binnenvakantie. Deze volledig ingerichte safaritenten bieden de perfecte uitvalbasis om de avontuurlijke omgeving te gaan verkennen!

 
 

Panorama Lodge 

Lekker buiten leven in deze prachtige Panorama Lodge! Je kijkt uit over de uitgestrekte velden en de Regge.