Front office

Bijbaan/seizoensbaan voor 24 -28 uur per week

Mölke Recreatie (www.molke.nl) is een familiebedrijf gelegen in Zuna tussen Rijssen en Nijverdal aan het riviertje de Regge. We zijn een veelzijdig recreatiebedrijf met o.a. een vakantiepark, kindvriendelijk horeca/restaurant en bieden verschillende dagactiviteiten aan: bowlen, varen op de Regge en veel meer. Voor versterking van ons front office-team zijn wij opzoek naar een nieuwe collega.

Onze front office is hét kloppende hart van het bedrijf. In deze functie ben je een onmisbare schakel in het werkproces. In- en uitchecken van vakantiegasten, reserveringen, balie- en administratieve werkzaamheden en bovenal zorgen voor een tevreden gast: dat is dan ook direct wat ons werk zo leuk maakt. Iedere dag ga jij voor onvergetelijke herinneringen voor onze gasten. Leuk voor jou: bij ons is geen dag hetzelfde.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

· Je draagt zorgt voor het in- en uitchecken van gasten, sleuteluitgifte, afrekeningen en alle administratieve handelingen die dit met zich mee brengt;

· Je brengt voorstellen uit voor feesten en vakanties;

· Je ontvangt gasten met een glimlach; checkt ze in en bij een probleem stuur jij de technische dienst of huishoudelijke dienst aan om het zo snel mogelijk op te lossen;

· Telefonische afhandeling van allerlei vragen: alles komt voorbij!

Jij bent:

· (Bezig met) HBO of MBO opleiding (min. niveau 4);

· Je bent sociaal, hulpvaardig en altijd lekker vrolijk: dat willen we namelijk ook overbrengen op onze gasten;

· Commercieel: ideeën en nieuwe initiatieven worden beloond. Of je nu een uur of 3 jaar bij ons werkt;

· Flexibele inzetbaarheid (o.a. weekenden en vakanties);

· Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits

· Je bent geordend, goed in multitasking en kunt prioriteiten stellen

Ben jij de zelfstandige front office collega met organisatietalent en heb je affiniteit met vakantie vieren en horeca? Als je daarnaast stressbestendig bent en kwaliteitsverbetering als voorwaarde in je werk stelt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:

Een bijzondere werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden, jij en wij. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien en bovendien groeien. Mölke is ambitieus, hier vertellen we je graag meer over.

Wat je er ook gratis bijkrijgt is een goed salaris conform CAO-verblijfsrecreatie met een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie.

Jouw sollicitatie

Interesse? Je sollicitatiebrief met C.V. kun je mailen aan vacatures@molke.nl, t.a.v. Denise van de Maat, Molendijk 107, 7466 PD ZUNA/NIJVERDAL tel: 0548-512743.

Werken op de front-office volgens Susanne

Hi! Ik ben Susanne. Ik kende Mölke nog niet zo heel goed totdat ik hier kwam werken. Ik heb ondertussen mijn draai gevonden en Mölke en alle teams goed mogen leren kennen. De gastvrijheid en gezelligheid staat hier voorop, dit is dan ook niet te missen tijdens mijn werkzaamheden als Front- en Back Office medewerker. Mijn werkzaamheden zijn zo divers dat ik elke dag wel voor een nieuwe uitdaging sta, precies iets wat bij mij past! Kortom een leuke werkplek met een jong team vol gezelligheid!

 
Een stagair bij Mölke
 
 

Stippel alvast de route uit naar jouw nieuwe baan!