Luxe groepsaccommodatie

  • Overdekt Zwembad & Binnenspeeltuin
  • LED's Go Showbowling
  • Fluisterboten verhuur
  • Gelegen aan het riviertje de Regge

Een luxe groepsaccommodatie voor een leuk weekendje met de familie of vrienden vind je bij vakantiepark Mölke. Vakantiepark Mölke heeft verschillende bijzondere groepsaccommodaties te huur. De groepsaccommodaties zijn geschikt tot 20 personen. De bijzondere groepsaccommodaties zijn zowel te boeken voor 1 nacht als meerdere nachten. Daarnaast ligt Vakantiepark Mölke in een natuurlijke omgeving in Twente waar er genoeg te beleven is voor groepen.

Groepsaccommodatie luxe

Een groepsovernachting is erg leuk in een groepsaccommodatie luxe. Op het vakantiepark zijn namelijk veel verschillende groepsfaciliteiten waarvan gebruik gemaakt kan worden. Er zijn ook verschillende groepsaccommodaties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een luxe groepsaccommodatie beschikbaar voor 14 personen welke 7 slaapkamers heeft, ook een terras met meubilair, twee luxe badkamers en 3 toiletten. Daarnaast kunnen er meerdere luxe bungalettes gecombineerd worden voor een groepsverblijf tot wel 20 personen!

De luxe groepsaccommodatie in Nederland is erg leuk voor een vrienden- of familieweekend. Op ons vakantiepark zijn vele faciliteiten aanwezig voor grote groepen. Zo bieden wij de ruimte voor groepen in ons restaurant. Daarnaast is het ook erg leuk om van een van onze activiteiten gebruik te maken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te bowlen, kanoën of een fluisterboot te huren. Om de prachtige omgeving via de Regge te verkennen is een rondvaart ook erg leuk.

Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is een groot vakantiepark met veel faciliteiten en activiteiten voor zowel twee personen als grote groepen. Op ons vakantiepark kun je bowlen in onze LED’s Go bowlingcentrum of varen over de Regge met een fluisterboot/sloep of kano’s. Daarnaast kan er heerlijk gegeten worden in het kindvriendelijke (pannenkoeken) restaurant. Het vakantiepark vind je aan de Regge in Twente, Overijssel.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×