Op het park

Streekwinkel

De Streekwinkel is sinds 2020 nieuw bij Vakantiepark Mölke. Deze moderne winkel voorziet zowel parkgasten als mensen in de omgeving van lekkere warme broodjes en heerlijke streekproducten! De Streekwinkel is tevens het centrale punt voor recreatie activiteiten zoals kano- of fluisterbootje varen.

Wat kun je kopen bij de Streekwinkel

Iedere dag kun je terecht bij onze landschapswinkel voor:

🥐 Heerlijke warme broodjes
🧀 Kaas van zunakaas
🥛 Zuivelproducten van Reggezuivel
🥩 Kalfsvlees Zuna
🍷 Wijn van de Wijnmakers
🍺 Bier van Brouwersnös

Uiteraard kun je ook voor kleine boodschapjes als chips, snoep en wat drinken terecht. Daarnaast zijn er ook nog wat extra accessoires te koop, leuk om mee naar huis te nemen bijvoorbeeld!

 

Heerlijk lunchen of borrelen

Bij de Streekwinkel maken we de lekkerste luxe broodjes klaar. Natuurlijk bereid met verse streekproducten. Kies voor een broodje oude kaas, mozzarella, ham, kip of tonijn en geniet van een heerlijke lunch!

Natuurlijk zetten we graag een vers kopje koffie voor je, of serveren we een lekker pilsje of wijntje op het terras terwijl je lekker in de omgeving wegkijkt. Is het warm? Geen probleem, we hebben ook lekkere ijsjes om af te koelen!

Pizza bestellen

Het is zélfs mogelijk om verse pizza te bestellen bij de landschapswinkel! Onze pizza's bestel iedere dag van 17:00 tot 20:00 je via deze link.

 

Meer Faciliteiten

Restaurant

Kom eten in ons kindvriendelijke restaurant 🍴. Met direct zicht op de kinderspeeltuin. De menukaart bestaat uit heerlijke pannenkoeken, streekgerechten en meer!