Proosten, Dobberen & Dineren op de Regge

Genieten van een 4-gangen diner terwijl je vaart op de prachtige Regge? Dat kan tijdens Proosten, Dobberen en Dineren! Na een succesvolle editie op 8 juli, kunnen wij niet wachten om dit geweldige feest opnieuw te organiseren. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe datum!

Het Proosten wordt verzorgd door de Wijnmakers met een heerlijk wijnarrangement. Het Dobberen begint bij Mölke. Hier begin je de tocht in je eigen bootje, of in een fluisterboot, luxe sloep, Reggepuntertje of een kano van Mölke. Het heerlijke Diner wordt verzorgd door Brodshoes.

Een bijzondere avond uit

Dit bijzondere diner begint in de haven van Mölke, waar je feestelijk ontvangen wordt. Bij het afmeren krijg je een proeverij van voorgerechten mee, waar je lekker van kan genieten in je bootje. Onderweg ontvang je op meerdere punten langs de Regge gerechten uit de streek. Halverwege komt de geur van de traditionele houtskool barbecue je al tegemoet; leg aan voor een smakelijk stuk Reggedal rund, bereid door de koks van restaurant Brodshoes. Relaxt en slow vaar je verder, om ter hoogte van de Pelmolen het diner af te sluiten met een dessert. Tijdens zonsondergang vaar je rustig terug naar het Mölke, waarbij er onderweg nog een gezellige stop is. Een bijzondere avond uit, waar het beste van het Reggedal samenkomt in één beleving.

 
 

Win een diner voor twee!

De tocht is een feestje, maar je moet zelf de slingers ook nog even ophangen. De mooist versierde boot wint namelijk een gratis diner voor 2! Dus haal de slingers, mooie outfits en balonnen maar uit de kast en trotseer de Regge in de meest feestelijke boot!

 

Hier begint de boottocht van je leven!