Mölke
Dineren op de Regge
Dineren op de Regge
Dineren op de Regge
Dineren op de Regge

Diner op de Regge

Proosten, Dobberen & Dineren op de Regge

Genieten van een 4-gangen diner terwijl je vaart op de prachtige Regge? Dat kan tijdens Proosten, Dobberen en Dineren! Na een succesvolle editie op 8 juli, kunnen wij niet wachten op de volgende edities in september!

Het Proosten wordt verzorgd door de Wijnmakers met heerlijke streekwijnen. Het Dobberen begint bij Mölke. Hier begin je de tocht in je eigen bootje, of in een fluisterboot, sloep, Reggepuntertje of een kano van Mölke. Het heerlijke Diner wordt verzorgd door Brodshoes.

Kom Proosten, Dobberen en Dineren op 2 september ☀️
🕒 Vertrek tussen 18:00 en 18:30

 
 

Een bijzondere avond uit

Dit bijzondere diner begint in de haven van Mölke, waar je feestelijk ontvangen wordt. Bij het afmeren krijg je een proeverij van voorgerechten mee, waar je lekker van kan genieten in je bootje. Onderweg ontvang je op meerdere punten langs de Regge gerechten uit de streek, bereid door de koks van restaurant Brodshoes. Bij de prijs zijn alle dranken inbegrepen, dus bestel bij onze drankenboot zoveel Streekwijntjes en andere dranken als je wil! Tijdens zonsondergang vaar je rustig terug naar het Mölke, waarbij je geniet van een heerlijk dessert. Een bijzondere avond uit, waar het beste van het Reggedal samenkomt in één beleving.

 
 

Met wie vaar jij mee?

De tocht is een feestje en je hebt geluk, wij hangen de slingers ook nog voor je op! Proosten, Dobberen en Dineren biedt de perfecte gelegenheid om een verjaardag te vieren. Of wat dacht je van een klein personeelsfeestje op een sloep? Ook is deze feestelijke vaartocht het perfecte uitje met vrienden of familie: lekker samen eten, drinken en bijkletsen terwijl jullie samen rustig voortkabbelen over de Regge!

 

Hier begint de boottocht van je leven!