Campings met privé sanitair

Wil je kamperen maar heb je geen zin om elke keer naar een sanitair gebouw te lopen? Vakantiepark het Mölke is een van de beste Campings met prive Sanitair. Wij zijn een vakantiepark met maar liefst 5 sterren! Heerlijk genieten van je vakantie met je eigen sanitaire voorziening op je kampeerplek : ’s Nachts hoef je dus nooit meer ver te lopen naar het sanitair!

Camping met privé sanitair

Bij het Mölke is het mogelijk om een kampeerplaatsen te boeken die privé sanitair hebben, deze plaatsen zijn geschikt voor caravan, kamper en tent. De kampeerplaatsen houden het kampeergevoel in stand dus daar lever je niks op in. Ook beschikt het kampeerveld waaraan de plaatsen liggen over een speelveldje waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. De kampeerplaatsen met privé sanitair hebben echter wel het voordeel dat je niet elke keer op en neer hoeft om naar het toiletgebouw te gaan.

Wat is er allemaal inbegrepen bij een kampeerplaats met privé sanitair;
🚿   Douche en wastafel
🚽   Toilet en riolering
⚡   10 ampère elektra
🚰   Wateraansluiting

Kortom, kamperen met op een kampeerplaats met privé sanitair heeft zoveel meer voordelen. Niet meer in de rij staan om te kunnen douchen, de afwas doen wanneer het jou uitkomt. Met het closetpapier onder je arm naar het toilet is verleden tijd. Je stapt gewoon je eigen sanitair unit in en hebt alles bij de hand.

Camping-met-prive-sanitair-3-1

Privé sanitair

Vakantiepark Mölke

Geen zin om elke keer naar een sanitair gebouw te lopen ? Nu heb je ook bij onze Campings een privé sanitair voor jezelf. Je hoeft daarom ook met niemand rekening te houden of het toilet wel vrij is en/of de douche niet bezet is. Onze camping is voorzien met maar liefst 5 sterren. Dus voortaan als je naar een sanitair gebouw wilt gaan hoef je niet meer ver te lopen!

Faciliteiten en activiteiten op de camping

Naast deze geweldige plekken biedt ons vakantiepark veel faciliteiten. De camping beschikt over een overdekt zwembad zodat je kunt zwemmen zonder dat je rekening hoeft te houden met het weer. Er is een restaurant aanwezig waar je heerlijk kunt eten. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuinen, zowel binnen als buiten. Naast het restaurant is er een leuke binnenspeeltuin waar kinderen zich prima kunnen vermaken. In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma door twee verschillende recreatieteams. Bij de receptie zijn het hele jaar door gratis fiets-en wandelroutes verkrijgbaar. Ontdek de prachtige omgeving te voet of met de fiets of huur een fluisterbootje of kano. Ervaar een gezellig potje bowlen op de 4 bowlingbanen, wie daag jij uit?  Bekijk alle activiteiten!

Boek nu bij vakantiepark Mölke!

Wil je genieten van je eigen Sanitaire voorziening op je kampeerplek en wil je toch heerlijk in de natuur zijn? Twijfel niet langer en bekijk nu de beschikbaarheid van onze kampeerplekken!

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×