Vacansoleil Camping

Mölke werkt al sinds 2007 samen met Vacansoleil Camping Holidays. Mölke biedt complete ingerichte bungalowtenten aan via Vacansoleil. Zo kun je maximaal genieten van de sfeer die het kamperen biedt, maar heb je niet de lasten van het op- en afbreken van kampeertent. Ook hoef je geen inventaris mee te nemen, dit staat allemaal op je te wachten. Naast de samenwerking op kampeergebied kun je ook een moderne accommodatie boeken die eigentijds is ingericht.

Zoek & boek

Zoek en boek hier jouw Vacansoleil accommodatie bij Vakantiepark Mölke.

Zoek & boek

Vacansoleil accommodaties

Vacansoleil bungalowtenten
Je krijgt direct het vakantiegevoel te pakken in deze compleet ingerichte bungalowtenten. Deze bungalowtent is uitgerust met échte bedden, tuinmeubilair en een compleet ingebouwde keuken. Zo kun je ook lekker zelf koken. Het kampeergevoel krijg je helemaal te pakken. Een perfecte oplossing voor diegene die geen eigen kampeeruitrusting hebben.

Vacansoleil Stacaravans
In samenwerking met Vacansoleil Camping Holidays bieden wij ook verschillende soorten stacaravans aan. Bij ons heb je de keuze uit maar liefst drie soorten vacansoleil camping accommodaties, namelijk de Fiji, Bali en de Waikiki. Deze stacaravans zijn allemaal compleet en eigentijds ingericht. Je hoeft alleen thuis de tas in te pakken om vervolgens lekker vakantie te vieren op Vacansoleil Camping Mölke.

Stacaravans te huur:

  • Fiji – 4 persoons stacaravan met 2 slaapkamers
  • Bali – 6 persoons stacaravan met 2 slaapkamers
  • Waikiki – 6 persoons stacaravan met 3 slaapkamers

Vacansoleil camping

Camping Mölke is een prachtige Vacansoleil camping waarbij de kinderen zich perfect zullen vermaken. Deze vacansoleil camping heeft vele faciliteiten. De camping ligt aan het riviertje de Regge. Op de Regge is er kano- en fluisterboot verhuur. Ook is er aan de Regge een strandje waarop men lekker kan genieten. Wil men vissen? Ook dat kan op deze camping met viswater.

Hieronder een selectie van de overige faciliteiten van het park:

Vacansoleil Camping Reserveren?

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×