Camping Overijssel aan het water

Op zoek naar een camping Overijssel aan het water? Kom dan naar Vakantiepark Mölke. Deze camping aan het water in Overijssel ligt in een mooie stukje natuur op de grens van Twente en Salland. De  camping wordt omgeven door het riviertje de Regge.

Visliefhebbers

Visliefhebbers komen zeker aan hun trekken op deze camping aan het water. Het riviertje de Regge loopt achter het park langs, waardoor je vanaf de camping slechts enkele meters verwijderd bent van het viswater. Voor het vissen bij onze camping aan het water heb je wel een vispas nodig.

Strandje

Ook voor zonaanbidders is het er heerlijk vertoeven. We hebben een eigen strandje aan het water! Hier kun je heerlijk van de natuur, het water en de zon genieten. In de zomermaanden worden er voor de kinderen diverse activiteiten aan het water georganiseerd door ons recreatieteam.

Korting op verhuur in juni Geniet van 30% korting op alle verhuur accommodaties met uitzondering van glamping in periodes juni en september!
Ontdek de camping

Vakantiehuisjes of bungalows huren aan het water

Liever genieten van iets meer comfort? Bekijk dan onze mogelijkheden voor bungalows en vakantiehuisjes. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en liggen slechts enkele meters verwijdert van het mooie (vis)water.

Kamperen aan het water

Ook voor kamperen aan het water kom je naar het Mölke. Onze ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen bieden je gegarandeerd een heerlijk verblijf. Op elk kampeerveldje vindt je tevens een speeltuintje voor de kinderen.

Overige activiteiten op onze camping aan het water:

🐠  Visstekken direct aan het water
🚲  Fiets of fluisterbootje huren
🛶  Kanovaren
⛵  Rondvaarttochten
🍽️  Restaurant, (Pannenkoeken)
🎳  Bowlingbanen en Binnenspeeltuin

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×