Mölke
Riverflight

Riverflight

'Een vlucht van nest naar nest'

Een unieke vakantie in Nederland? Ontdek al het moois wat Overijssel te bieden heeft. Langs de rustgevende rivieren, in de prachtige natuur en bij indrukwekkende landgoederen. Een gevarieerde reis door de gebieden Reggestreek, het Reestdal en het Vechtdal. Op zoek naar een actieve vakantie in de natuur? Dan is The River Flight echt iets voor jou. Door een verblijf op meerdere campings, kun je in één vakantie de veelzijdigheid van Overijssel ontdekken en beleven.

Fietsend of wandelend maak je kennis met de cultuurparels van deze streken waarbij overnacht wordt op drie verschillende locaties. Riverflight is een samenwerking tussen drie campings met allemaal de mogelijkheid om op een bijzondere en unieke plek te verblijven. Je hebt de mogelijkheid om te overnachten in een boomhut als ooievaarsnest of een cottages. Blijf je liever op één locatie? Kies dan voor het Free Flight arrangement.

Arrangementen

Castle flight
The Castle Flight richt zich op wandel- en fietsroutes langs de Overijsselse landgoederen. De provincie staat bekend om de historische kastelen en buitenplaatsen. De landgoederen in Overijssel zijn herkenbaar en authentiek met onder andere lange lanen, veel groen, bijgebouwen in dezelfde stijl en vaak ook water. Zo zijn er ook in de omgeving van de accommodaties prachtige landgoederen te vinden. Stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken. Als je kiest voor het arrangement The Castle Flight, zorgen wij voor routes langs deze indrukwekkende gebouwen. Leuk voor jong en oud.

Nature flight
The Nature Flight is vooral gericht op de mooie natuur van de rivierdalen in Overijssel; de Reggestreek, het Reestdal en het Vechtdal. In je ‘vlucht’ van nest naar nest kom je langs rustieke landschappen en door diverse natuurgebieden.

Free flight
Liever vrij rond vliegen in de omgeving? Dat kan natuurlijk ook. Kies voor het arrangement The Free Flight als je bijvoorbeeld op één locatie wilt verblijven. Neem contact op met de camping naar keuze en boek het arrangement hoe jij het wenst.

Campings

Camping De Koeksebelt
Camping De Koeksebelt is op een steenworp van het stadje Ommen gelegen. De Camping beschikt over zeer moderne faciliteiten zoals een door een biomassacentrale verwarmd zwembad. Naast toeristische plekken heeft De Koeksebelt ook verhuuraccommodaties.

Camping De Vossenburcht
Familiecamping De Vossenburcht ligt midden in een bosrijke omgeving in het Reestdal. De camping biedt gezelligheid voor het hele gezin. Het recreatiebedrijf heeft ruim bemeten plaatsen en biedt alle voorzieningen die een verblijf aangenaam maken.

Vakantiepark Mölke
Vakantiepark Mölke is een familiepark vlak bij Rijssen aan het riviertje de Regge, op de grens van Salland & Twente. Vanwege de ligging en faciliteiten zowel binnen als buiten is het een ideale camping voor de diverse doelgroepen. Ook de omgeving heeft van alles te bieden. 

Accommodaties

Boomhut als ooievaarsnest
Slapen in een boomhut aan het water, wie wil dat nou niet! Deze boomhut is ruim 4 meter hoog en geeft een prachtig uitzicht. Deze luxe glamping accommodatie is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers. Op de 1e slaapkamer is een 2-persoons bed en op de 2e slaapkamer een 1-persoonsbed en een stapelbed.

Cottages
Deze bijzonder Glamping accommodatie is uniek gelegen. Vanuit het terrasje heb je ’s avonds bij mooi weer zicht op de ondergaande zon. De accommodatie is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een luxe 2 persoons boxspring bed en 1 slaapkamer met een stapelbed met luxe matrassen voor een uitstekende nachtrust.

Boeken
Wil je zo’n unieke vakantie? Je kunt kiezen voor een lang weekend of een week. Om een arrangement te boeken, kun je contact opnemen met één van de campings. Heb je nog vragen over de riverflight of ben je geïnteresseerd in aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op.