Extra informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Laten we beginnen met het allerbelangrijkste bericht: bij ons kun je veilig vakantie vieren! 🥳

Beginnen de vakantiekriebels te komen, nu de zon haar gezicht weer wat vaker laat zien? Dat snappen wij wel. Vier je vakantie lekker (en veilig) bij ons in Zuna! Op deze pagina vertellen we je hoe we geweldige vakanties verzorgen in corona-tijd. Je leest over de maatregelen die we nemen zodat je veilig bij ons kan zijn, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook vertellen we je wat we op dit moment helaas niet aan kunnen bieden, maar voornamelijk wat er wèl kan tijdens je vakantie bij ons. 💚 Lees snel verder!

Zo houden we het veilig op ons park:

 • We maken de accommodaties extra goed schoon;
 • We reinigen ons linnengoed op hogere temperaturen;
 • In al onze binnenruimtes is een mondkapje verplicht;
 • Ben je gezond en voel je jezelf gezond? Dan ben je van harte welkom;
 • Blijf thuis als jijzelf of iemand in jouw huishouden een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging;
 • Volg alle landelijke richtlijnen van het RIVM: deze gelden ook op ons park;
 • Schud geen handen en houd 1,5 meter afstand;
 • Wij vragen om betalingen uitsluitend per pin of per bank te betalen
 • Wanneer je te gast bent op ons park, vragen we je om geen bezoek of een logee te ontvangen
 • We voldoen aan alle eisen om het ANWB corona-keurmerk te ontvangen. Dit betekent dat er speciale maartregelen zijn genomen om veilig vakanties te organiseren.
 
Boek een vakantie met omboekgarantie
 

Wat je allemaal kan doen tijdens je vakantie bij ons:

 • Ons animatieteam blijft corona-proof activiteiten organiseren. Deze activiteiten zullen veelal buiten plaatsvinden, of in de eigen accommodatie. Het animatieteam start weer tijdens het Paasweekend. 
 • Lekker eten en drinken! Wij hebben in ons restaurant heerlijke afhaalmenu’s en Gourmetpakketten inclusief sets, die online te bestellen zijn. Ook kan je bij onze gezellige Streekwinkel een heerlijk broodje of een verse pizza afhalen!
 • De natuur in! Je kan in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. ☀️ Je ontvangt van ons een boekje met allerlei mooie routes, zodat je lekker op pad kan gaan!
 • Varen op de Regge. Onze bootverhuur is gewoon open! Dus heb je zin om met een SUP, kano of fluisterbootje de Regge te verkennen? Dan kan dat gewoon! 💚
 • Ook hopen we vanaf 28 april onze gezellige terrassen weer te mogen openen. Hopelijk kan je dan lekker in het zonnetje zitten op ons nieuwe terras aan de haven, of geniet je van een drankje op het terras bij ons restaurant. 

De afdelingen die wij helaas tijdelijk moeten sluiten:

 • de bowlingbanen; 
 • het binnenzwembad;
 • de binnenspeeltuin;
 • het restaurant

Veelgestelde vragen

Ik heb rechtstreeks geboekt met een Annuleringsverzekering

Bij een gemaakte boeking kun je altijd een annuleringsverzekering afsluiten. Dit gebeurt op het moment van de boeking en kan niet later worden toegevoegd. Wanneer je een annuleringsverzekering bij ons hebt afgesloten, zijn dit de regels.                                                                                                               

Jij of een medereisgenoot is ziek geworden door het Coronavirus. Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?*
Ja, dit is gedekt en valt onder de onderstaande artikelen van de annuleringsvoorwaarden:
6.1.1. Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval letsel van de verzekerde.
6.1.2. Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval letsel van familieleden in de 1e of 2e graad of huisgenoten van de verzekerde.
* Uiteraard is het hierbij wel zo dat je moet annuleren op advies van een arts. Voor het annuleren hebben wij daarom ook een geldig bewijs van een arts nodig.

Ik woon in een besmet gebied. Kan ik nu mijn annuleringsverzekering gebruiken?
Helaas kan dit niet. De annuleringsverzekering dekt enkel gebeurtenissen die betrekking hebben op iemand z’n persoonlijke aard (overlijden, ziekte etc.). Let wel op, wanneer je ook een persoonlijke reisverzekering hebt kunnen e regels anders zijn. Check dus ook even de richtlijnen van je eigen reisverzekering.       

Rechtstreeks geboekt zonder annuleringsverzekering geboekt?
Bij het annuleren van boekingen hanteren wij de voorwaarden van HISWA-RECRON. Wanneer je binnen één maand voor de ingangsdatum een boeking wil annuleren dient er 90% van de overeengekomen prijs te worden betaald.          

Ik heb geboekt via een touroperator

Neem dan contact op met de touroperator indien je een boeking wilt wijzigen. De voorwaarden verschillen per touroperator. Check daarnaast ook de voorwaarden bij je eigen reisverzekering.     

Heb je nog andere vragen? Of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie heel graag!

Neem contact met ons op
 

Zoek & Boek een accommodatie met omboekgarantie

 

ANWB Corona keurmerk

De ANWB heeft vanwege Covid-19 een corona keurmerk in het leven geroepen. Vakantiepark Mölke voldoet aan de volgende eisen om dit keurmerk te mogen ontvangen:
• Geopend met inachtneming van de in uw veiligheidsregio geldende restricties;
• Volgt de richtlijnen van het RIVM ter voorkoming van verspreiding van het virus op uw camping;
• Heeft extra maatregelen m.b.t. de hygiëne genomen ter voorkoming van verspreiding van het virus.                                                                                     

Voor alle informatie betreft het corona keurmerk bekijk het artikel van de ANWB.

Keurmerk Coronamaatregelen