Mölke
Valentijnsdag
Valentijnsdag
Luxe overnachting met valentijnsdag

Valentijnsdag

  • De meest romantische valentijnsdag
  • Veel privacy
  • Boek met omboekgarantie
  • Corona-proof weekendje weg

Valentijnsdag aan de Regge

Valentijnsdag in Twente is een romantische aangelegenheid. In de prachtige Reggestreek geniet je van de rust heb je alle tijd voor elkaar. 💚 Kom met valentijnsdag naar Mölke en vier de liefde op een bijzondere manier. Verras jouw geliefde bijvoorbeeld met een romantische overnachting in een huisje met uitzicht op het water! Of vier valentijnsdag in een luxe accommodatie met sauna... Jullie genieten samen van een comfortabel verblijf en wij zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt. Hoe jouw perfecte valentijnsdag er ook uit ziet: bij Mölke maken we jouw valentijnsdromen waar! 🥰

 

Tips voor een romantische valentijnsdag

Bij Mölke kan je vele faciliteiten vinden om van jouw valentijnsdag een feestje te maken. Je hoeft voor een heerlijke dag het park dus eigenlijk niet af! Huur bijvoorbeeld een fluisterbootje en vaar romantisch samen over de kabbelende Regge. Of maak van valentijnsdag een gezellige spelletjesdag door een Escape-kist te huren die je mee kan nemen naar jouw eigen accommodatie. Mocht je op stap willen op valentijnsdag, dan zijn er in de omgeving verschillende romantische activiteiten te beleven! Maak een romantische wandeling door de Reggestreek of maak bijvoorbeeld een uitstapje naar een stad of dorp in de omgeving.

 

Versier je geliefde in stijl

Wil je jouw geliefde volledig in Twentse stijl versieren tijdens jouw verblijf bij Mölke? Geef hem of haar een Twents compliment! Probeer bijvoorbeeld 'ie bint ankieken wa weerd!' om je geliefde te vertellen dat hij of zij er goed uit ziet. Ook kan het nooit kwaad om je partner op valentijnsdag nog eens extra te vertellen dat je van hem of haar houdt. In het Twents zeg je dan 'ik hoal voan oe'. Onthoud deze zinnen goed en pas ze toe op valentijnsdag, dan is succes in de liefde gegarandeerd!

 
 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten