Algemene Voorwaarden

GROEPEN

Betreft de reservering een aantal personen die tezamen als groep moeten of kunnen worden aangemerkt, dan is degene die reserveert verplicht daarvan terstond en uitdrukkelijk melding te maken. Degene die reserveert, is hoofdelijk aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen, niet alleen voor hemzelf, maar voor alle aangemelde leden die deel uitmaken van zijn groep. Verblijf van groepen is op Vakantiepark Mölke in beperkte mate mogelijk. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie voor het gehuurde een waarborgsom (bedrag in onderling overleg vast te stellen) per groep te betalen.

JONGEREN

Alleenreizende jongeren worden niet in de verhuurobjecten of op de camping toegelaten.

BEZOEKERS

Indien u bezoekers ontvangt, dan verzoeken wij u dit bij de receptie te melden en hiervoor betaalt u het bezoekerstarief. Wij wijzen u erop, dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers dienen uiterlijk 22.30 uur het terrein te hebben verlaten. Auto’s van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.

KLACHTEN

Ondanks alle organisatie en zorg is het mogelijk dat u een klacht heeft. U dient zich dan direct met uw opmerking of klacht bij de receptie te melden, teneinde deze op te lossen. Indien de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, heeft u tot uiterlijk 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij M Overijssel Vakantiepark Mölke waar de klacht alsnog grondig wordt onderzocht.

AANSPRAKELIJKHEID

Mölke recreatie B.V. is niet aansprakelijk voor: schade of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten; schadeclaims, voortvloeiend uit geluidsoverlast veroorzaakt door derden; mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

ALGEMEEN VOORBEHOUD

De prijzen zijn inclusief BTW. Bij wijziging hiervan behouden wij ons het recht voor de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Op alle prijzen in deze brochure zijn wijzigingen voorbehouden. Fouten of vergissingen in deze brochure binden ons niet. Verder zijn de Recron Voorwaarden van toepassing.

RESERVERING

De reservering van een object kan rechtstreeks via Internet of telefonisch bij Mölke Recreatie geschieden. U ontvangt uw reserveringsbewijs/ factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw bewijs van boeking. In de tarieven is rekening gehouden met de aanwezige voorzieningen en het wel of niet gebruiken daarvan in de periode waarin u op onze campings verblijft.

VOORKEUR

Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald nummer, dan willen wij hieraan, indien mogelijk, graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 12,50 per boeking.

BETALING

Bij reservering dient 50% van de huursom te worden betaald. Het restantbedrag dient uiterlijk één maand voor aanvang van het verblijf in ons bezit te zijn.

ANNULERING

Door het deelnemen aan een annuleringskostenverzekering kunt u zich vrijwaren van de kosten van een eventuele annulering. Heeft u geen verzekering afgesloten en u annuleert het gehuurde object, dan worden de annuleringsregels volgens Artikel 6 van de Recron Voorwaarden toegepast die vermeld staan op www.molke.nl of aan de receptie verkrijgbaar zijn. Een annuleringsverzekering kan tot maximaal twee weken na reservering worden afgesloten.

AANKOMST EN VERTREK

Op de dag van aankomst kan vanaf 15.00 uur het gehuurde object betrokken worden. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie de sleutel en andere voor u van belang zijnde informatie. Op de dag van vertrek dient men uiterlijk voor 10.00 uur het gehuurde object te hebben verlaten.

EINDSCHOONMAAK

Uw bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. U kunt volstaan met uw accommodatie bezemschoon achter te laten, de afwas te doen en de koelkast schoon te maken. De dekbedden legt u opgevouwen op de bedden en de lakens doet u in een sloop. De vuilniszak deponeert u in de container.

BEWONING

Gebruik en bewoning maximaal door het aantal personen waarvoor de accommodatie is ingericht. In de accommodatie is een volledige inventaris aanwezig.

BEDLINNENPAKKET en KINDERMEUBILAIR

Bij aankomst in uw bungalow, huisje of caravan liggen bedlinnenpakketten klaar. Wilt u tijdens uw verblijf uw bed verschonen, dan zijn er bij de receptie bedlinnenpakketten te huur à € 7,50. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een kussensloop (één-persoons) De huur van kindermeubilair (campingbedje + kinderstoel) bedraagt € 5,- per periode (bij reservering opgeven). Het dekbedje en bedlinnen voor het campingbedje dient u zelf mee te brengen.

AUTO

Bij elke verhuuraccommodatie of kampeerplaats mag max. 1 personenauto worden geparkeerd. De overige auto’s dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst.

HUISDIEREN

Gekooide huisdieren mogen gratis mee. Per gehuurd object mag max. 1 ander huisdier mee. De vergoeding hiervoor bedraagt  € 2,50 per verblijf. Voor een verhuuraccommodatie worden tevens extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Op het terrein dient de hond aan de lijn te worden gehouden en het dier moet buiten het park worden uitgelaten. In onze hoofdgebouwen worden geen huisdieren toegelaten.

Recron Voorwaarden

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×