Rondvaarten

Maak een rondvaart over de Regge met rondvaarboot de EMS (elektrisch motorschip) Reggestroom. Het vlaggenschip van Rederij Reggevaart is een originele kopie van de Boston Tea-party boat, die in de jaren 50 van de 19e eeuw in Engeland zeer populair was. De comfortabele rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 25 volwassenen. Het houten baldakijn met sfeerverlichting zorgt voor beschutting tegen zon, regen en kou. Vanuit de koelkast aan boord kunnen drankjes worden geserveerd. Een rondvaart kan ook starten met een heerlijke kop koffie met krentenwegge, een Twentse lekkernij. Vanaf het water geniet je van de prachtige flora en fauna, ook de ijsvogel is weer terug in het Reggestreekgebied. Vanaf de boot is dit zeldzame vogeltje regelmatig waar te nemen. Langs de vaarroute zijn diverse bezienswaardigheden. Zo is er onderweg de Pelmolen, een biologische boerderij, een recreatieboerderij met boerengolf en een wijngaard. Je wordt tijdens de tocht op een boeiende wijze onderhouden door een verhalende schipper.

Je kunt de EMS Reggestroom huren inclusief vertellende schipper voor € 87,50 per uur. Je vertrekt en eindigt bij de insteekhaven van Mölke. Het vaarseizoen is vanaf de meivakantie tot 1 november.

In verband met COVID-19 zijn er geen rondvaarten op dit moment.

kleine-camping-aan-het-water-nederland (6)
Rondvaarten tijdelijk afgelast

In verband met COVID-19 zijn er momenteel geen rondvaarten.

Rondvaart over de Regge

Ontdek de prachtige omgeving

Maak een rondvaart over de Regge

Met z’n tweetjes, gezellig met het gezin of een klein gezelschap een rondvaart maken? Schrijf je dan in voor de losse rondvaart. De losse rondvaarten duren ongeveer 45 minuten. Reserveren hiervoor is noodzakelijk.

Prijzen
Kinderen mogen mee varen voor € 1,50Volwassenen voor € 4,50.

Vaartijden
Woensdagmiddag: 14.30 – 15.30 uur
Zaterdagochtend: 11.00 – 12.00 uur

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×