Groepsaccommodatie Overijssel

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel? Bij vakantiepark Mölke hebben wij verschillende groepsaccommodaties waar je een heerlijke overnachting kunt boeken met jouw groep. Of het nou gaat om groepsaccommodaties voor 14 personen of groepsaccommodaties voor 30 personen, er zijn genoeg mogelijkheden. 

14 persoons groepshuis

Overnacht in onze prachtige luxe groepsaccommodatie in Zuna, op 4 kilometer van Rijssen-Holten en vlakbij de Holterberg. De luxe vakantieboerderij biedt ruimte tot 14 personen. Het groepsverblijf is van alle gemakken voorzien en beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf met bijvoorbeeld je sportteam, vrienden of familie. Reserveer een overnachting in onze groepsaccommodatie en geniet van 2 riante woonkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, 2 ingerichte keukens en de 7 ruime slaapkamers op zowel de begane grond als op de eerste verdieping.

30 persoons groepshuis

Als alternatief van de luxe vakantieboerderij hebben wij de Stellingmolen. De stellingmolen biedt ruimte tot 30 personen met zes 5-persoons luxe chalets. Als je bijvoorbeeld met 12 personen bent, dan heb je per twee personen een huisje voor jezelf! Bovendien is de stellingmolen uitermate geschikt voor families, aangezien er een speelveld te midden van de accommodaties is. 

 
Groepsaccommodatie op maat? Neem contact op
 
 

Groepsaccommodaties(2)

Vanaf
€ 1.428
€ 1.192

Luxe groepsaccommodatie 14 personen

Overijssel, Zuna
147NeeJaJa
 • Vaatwasser
 • Centrale verwarming
 • Terras met terrrasmeubilair
Vanaf
€ 1.021
€ 826

Groepsaccommodatie [6x bungalette 5p met veranda]

Overijssel, Zuna
3012JaJaJa
 • Vaatwasser
 • Eigen veranda
 • Terras met terrrasmeubilair
 
 

Groepsovernachting

Of je nou met een grote of een kleine groep weg wilt of groepsovernachting met jong en oud, voor een unieke, ontspannen groepsovernachting kun je bij het Mölke terecht. Zo hebben wij verschillende groepsaccommodaties waaruit je een keuze kunt maken voor jouw overnachting. Wat dacht je bijvoorbeeld van het overnachten in een vakantieboerderij? Beleef de rustgevende omgeving met Twente en breng gezamenlijk tijd door met activiteiten voor jong en oud. Bekijk de mogelijkheden voor een groepsovernachting hieronder.

 • Luxe groepsaccommodatie 14 personen
  Deze geschakelde groepsaccommodatie bestaat uit twee verschillende delen en heeft een totaal verblijfsoppervlak van ongeveer 275 m2. Het vakantieverblijf beschikt over 2 riante keukens, 7 slaapkamers, 1 grote woonkamer, twee luxe badkamers en 3 toiletten.
 • Groepsveld Stellingmolen tot 30 personen
  Het groepsveld Stellingmolen is de perfecte plek voor grote groepen van ca. 30 personen. Je overnacht dan in meerdere bungalettes met een capaciteit van 5 personen. De veranda-bungalettes staan in een cirkel bij elkaar zodat u niet ver hoeft te lopen. Elke accommodatie beschikt over een veranda met terrasset, volledig ingerichte keuken, gezellige woonkamer met tv, een badkamer met douche, toilet en wastafel. De twee slaapkamers bieden slaapplaats voor 5 personen per accommodatie.

Groepsfaciliteiten en groepsactiviteiten

Op ons vakantiepark zijn er verschillende groepsfaciliteiten en groepsactiviteiten aanwezig waarvan je gebruik kunt maken. Zo bieden wij de ruimte voor groepen in ons restaurant, hier kun je met een groep van 10 tot 25 personen eten van een speciale menukaart. Ook is het mogelijk om met grotere groepen te komen, hiervoor hebben wij speciale zalen beschikbaar waar je kunt genieten van een buffet. Verder kun je bij ons showbowlenkanovarenfluisterbootje varen en met een groep van 10 t/m 25 personen is er ook de mogelijkheid voor een rondvaart.