Boek nu met omboekgarantie 🥳

Blije haventent met privé sanitair | 2-4 pers.

 1. Zoek & Boek
 2. Blije haventent met privé sanitair | 2-4 pers.
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Overijssel, Zuna
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. Privé sanitair

Algemeen

 1. Pop-up glamping "Bij de Buren"
 2. Glamping
 3. Rookvrij
 4. Huisdiervrij
 5. Gratis WiFi

Keuken

 1. Koelkast

Slaapkamer

 1. Aantal bedden: 4
 2. Slaapkamers: 2

Buiten

 1. Uitzicht op de haven

Sanitair & Wellness

 1. Sanitair: Douche, toilet en wastafel

Aantal slaapkamers

 1. 1 slaapkamer
 2. 2 slaapkamers
 

Omschrijving

Overnacht in een volledig gezellig ingerichte belltent direct aan onze insteekhaven. Meer Venetië kunnen we het niet maken!

Glamping aan het water

Kom logeren in onze blije havententjes bij ons in de insteekhaven. Deze schattige en blije havententjes zijn volledig ingericht. Je hoeft alleen nog maar aan te komen met je rolkoffertje. Je hebt al het goeds van de natuur en het vrije buitenleven en de luxe die je thuis gewend bent, want ook bezit je over je eigen privé sanitair. Bovendien staan ze op één van onze gezelligste plekjes, daarom de blije havententjes.

Pop-up glamping
Deze Blije havententjes staan aan de rand van onze pop-up glamping 'Bij de buren'. Op onze knusse pop-up glamping vind je een echt festivalsfeertje, met gezellige lampjes, knusse kampvuurplekken en een heus pop-up restaurant! De havententjes staan eigenlijk op het beste plekje van het park: tussen de haven en deze pop-up gezelligheid in!

Volledig ingerichte tenten
Deze blije havententjes zijn van origine de bekende bell tenten. Mogelijk heb je er vroeg er al wel eens in geslapen. Wij hebben deze tenten opnieuw uitgevonden en voorzien van alle luxe. Zo zijn ze voorzien van heerlijke bedden, gezellige tafel met stoeltjes, een koelkast, leuke verlichting en een mooi buitenplekje met uitzicht over de haven. Ook is er een koelkast in de tent. Buiten kun je heerlijk chillen met het uitzicht. Haal een lekkere menuutje af in ons restaurant, of eet op het terras. Ook kun je een eigen kookstelletje meenemen om lekker buiten te koken. 

Slow living aan de Regge
Je verblijf is meer dan alleen je tentje. Verken zelf de Regge met een fluisterboot 🚤, kano 🛶  of sup. Of verken Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug met een Green Buggy. Wij vinden dat het verkennen van onze onontdekte omgeving hoort bij de perfecte vakantie in Zuna en daarom krijg je van ons ook een gratis wandelroute boekje 🗺  om zelf de omgeving te ontdekken. En dat ontdekken doe je op eigen tempo, vanuit je blije havententje. Bij ons tikt het klokje langzamer, doen we rustig aan en genieten we van elkaar. Kijk jij ook altijd uit naar het weekend? Precies dat weekendgevoel bieden wij. In here it's always Sunday!

Kinderen hebben een eigen havententje
Kom je met 2 kinderen? Dan slapen zij in hun eigen havententje. Naast de grote haventent, hebben we namelijk een schattig tentje gezet waar ook 2 kinderen kunnen slapen. In de grote haventent is zo ook ruimte om lekker met zijn allen te zitten. Wanneer je met 2 kinderen komt, maken wij de bedden van het bijzettentje ook op ☘️ . Kom je met een koter die nog in een kinderbedje slaapt? Die kan ook bij jullie in de tent. Lekker dichtbij! Op het veldje achter de tentjes is nog een speeltuintje voor de kinderen. Zo kunnen de kids spelen en kun jij ze in de gaten houden. 

De foto's van de accommodatie komen overheen. De locatie is anders. Wij durven wel te zeggen dat die nog een stuk gaver wordt. Een weids uitzicht over het Twentse Landschap en op kruipafstand van ons Riviertje De Regge 😊

4 recensies


 1. 8,2

  Fijne sfeer, mooie omgeving, gastvrijheid, leuke blije haventent

  April 2021 -

 2. 9,3

  Alternatief verblijf in de Blije Haventent, het varen met de fluiterboot was een erg leuke en afwisselende route. Het was echt heerlijk om je eigen sanitair te hebben.

  April 2021 -

 3. 7,8

  Mooie omgeving om echt even tot rust te komen.

  April 2021 -

 4. 9,2

  Fijne en leuke mensen, schone tent met een goede ligging. Broodjes/snackbar vonden we iets tegenvallen. Sanitair wederom top! Fijn dat er ook een mini verwarming aanwezig was (maar ondanks dat, in april nog steeds vrij koud).

  April 2021 -